Samsung, Galaxy Fold 2’yi ekran altı bir kamerayla başlatabilir

0
440 Okunma
samsung-galaxy-fold-2-yi-ekran-alti-bir-kamerayla-baslatabilir

Yeni bir atak yapan Samsung, Galaxy Fold 2’yi ekran altı bir kamerayla başlatabilir. Bu gelişmeyi ise Kore’li Ajunews ve Display Supply Chain Consultants (DSCC) ‘nin kurucusu Ross Young duyurdu. Bilgileri veren bu iki kaynak da Koreli teknoloji devinin Champ adı altında Samsung Galaxy Fold 2 üzerinde çalıştığını söyledi.

Teknoloji devi Samsung geçtiğimiz hafta katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip’i piyasaya sürdü. Şimdi, yeni raporlar şirketin zaten bir sonraki katlanabilirliğini (Galaxy Fold’un devamı) başlatmaya hazırlandığını gösteriyor.

Yeni cihazın 7,7 inçlik büyük bir ekrana sahip olacağı bildiriliyor. Samsung ayrıca çentiksiz bir ekran sağlamak için ekran altı kamera teknolojisini de test ediyor.

Samsung Galaxy Fold 2 ekran altı kamerası ile çıkıyor

Samsung’dan önce Oppo ve Xiaomi geçen yıl ekran altı kamerası olan telefon geliştirmişti. Ancak, Xiaomi daha sonra teknolojinin seri üretime hazır olmadığını açıkladı.

Bu özellikler önemli olmakla birlikte, daha iyi dayanıklılığa sahip katlanabilir bir ekran sunmak için tüm gözler şirkette olacak gibi duruyor. Geçen yıl, birkaç yorumcu ekranla ilgili problemlere dikkat çektikten sonra şirket Galaxy Fold’un lansmanını ertelemek zorunda kaldı. Hatta bir haftalık Galaxy Z Flip ekranının hasar gördüğüne dair haberler de var.

Bloomberg geçtiğimiz hafta yayınlanan bir raporda, Samsung’un katlanabilir cihazları için “Galaxy Z” takma adıyla çalışmayı planladığını ileri sürdü. Yani Samsung, Galaxy Fold 2 yerine Galaxy Z Fold adını kullanabilir.

Huawei katlanabilir telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz