Samsung Galaxy S24 FE satışa çıktı! İşte Türkiye fiyatı

0
22 Okunma

Samsung, geçen haftalarda Galaxy Tab S10 serisini ve Galaxy S24 FE’yi tanıttı. Donanımı ile öne çıkan cihazlar, yapay zeka destekli özellikleriyle de dikkat çekiyor. Merakla beklenen cihazlar bugün pazara giriş yapmaya başladı. Tabletler için ön sipariş dönemi henüz devam ederken Galaxy S24 FE, Türkiye dahil olmak üzere birçok ülkede satışa çıktı. Peki, Samsung Galaxy S24 FE Türkiye satış fiyatı ne kadar? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Samsung Galaxy S24 FE Türkiye satış fiyatı

Samsung, bugün uzun süredir merakla beklenen Galaxy S24 FE’yi satışa çıkardı. Akıllı telefon güçlü donanım ve yapay zeka destekli birçok özellik ile tanıtıldı. Galaxy S24 FE; Portre Stüdyosu, Sohbet Asistanı, Canlı Çeviri, Üretken Duvar Kağıdı ve Arama Yapmak için Daire Çiz gibi yapay zeka destekli birçok özelliğe sahip.

Söz konusu özellikler, Galaxy S24 FE kullanıcılarının günlük hayatlarını daha kolay hale getirmek için geliştirildi. Akıllı telefon yapay zeka destekli özellikleri sayesinde ayrıca fotoğrafçılık konusunda da kullanıcılarına hizmet veriyor.

Türkiye satış fiyatı 32 bin 999 Türk Lirası olarak açıklanan Samsung Galaxy S24 FE modelinin mavi, grafik, gri ve mint yeşili olmak üzere dört seçeneği bulunuyor.

Akıllı telefon; 6,7 inç büyüklüğünde FHD+ OLED erkanla tanıtıldı. Kavisli kenarlara sahip ekranda 10 Megapiksel delik tasarımlı özçekim kamerası yer alıyor. Arka panelde ise 50 Megapiksel ana, 8 Megapiksel telefoto ve 12 Megapiksel ultra geniş açılı lens bulunuyor. 4.700 mAh büyüklüğünde bataryası olan telefon, 25W kablolu ve 15W kablosuz şarjla destekleniyor.

Samsung Galaxy S26 tarih olabilir: Gelmeyecek mi?

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz