Samsung Galaxy S25 Ultra renkleri belli oldu!

0
93 Okunma

Samsung, gelecek yılın başlarında Galaxy S25 serisini tanıtmak için hazırlanıyor. Yeni seride; Galaxy S25, Galaxy S25 Plus ve Galaxy S25 Ultra modelleri yer alacak. Tanıtım tarihi yaklaşırken serinin amiral gemisi modeli Samsung Galaxy S25 Ultra için detaylı bilgiler belli olmaya başladı. Peki, yeni modeller için neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Samsung Galaxy S25 Ultra için yeni detaylar ortaya çıktı

Samsung, 2025 yılının Ocak ayında Galaxy S25 serisini tanıtacak. Yeni serinin tanıtım tarihi yaklaşırken modellerle ilgili detaylar belli olmaya başladı. Bugün yayınlanan habere göre Galaxy S25 Ultra; siyah, yeşil, mavi ve titanyum renk seçeneklerine sahip olacak.

Teknoloji devi tarafından resmi bir açıklama gelmese de sızıntı, ünlü analist Ice Universe’den geldi. Akıllı telefonun tasarımını gösteren bir görüntü de paylaşıldı. Bu görüntüye göre Galaxy S25 Ultra, delik tasarımlı özçekim kamerasına sahip olacak.

Arka panelde ise selef modellerden farklı bir kamera kurulumu yer alacak. Galaxy S25 Ultra; 200 Megapiksel ana, 50 Megapiksel ultra geniş açılı, 10 Megapiksel telefoto (3x) ve 50 Megapiksel (5x) kameraya sahip olması bekleniyor.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki daha önce yapılan sızıntılarda Galaxy S25 Ultra’nın boyutu da belli olmuştu. İlk bilgilere göre Samsung Galaxy S25 Ultra, 162,8 x 77,6 x 8,2 mm boyutlarında olacak. Cihazın RAM kapasitesi ise 16 GB olacak. Fiyat etiketiyle ilgili ise ön bilgi henüz yok.

Samsung Galaxy A36 tasarımı ortaya çıktı! İşte görüntüsü

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz