Samsung’un yeni amiral gemisi cihazı sızdırıldı!

0
188 Okunma
Samsung Galaxy Tab S10 Ultra

Samsung’un gelecek yıl piyasaya sürmeyi planladığı Samsung Galaxy Tab S10 Ultra modeline ait olduğu iddia edilen ilk taslak görseller, teknoloji dünyasında heyecan oluşturdu. Sızdırılan bu bilginin ardından özellikleri ve nasıl bir görünüme sahip olacağı merak edildi. Peki cihaz hangi özelliklerle donatılmış? İşte detaylar…

Samsung Galaxy Tab S10 Ultra özellikleri ve tasarımı

Samsung, bu yılın Unpacked etkinliği için hazırlıklarını sürdürürken, beklenen modeli Galaxy Tab S10 Ultra’nın detayları da yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Henüz resmî tanıtımı yapılmamış olsa da, Onleaks ve Android Headlines’ın paylaştığı görüntüler, bu yeni tabletin tasarımı hakkında önemli ipuçlarını da beraberinde getirdi. Görseller, Galaxy Tab S10 Ultra’nın selefi Galaxy Tab S9 Ultra’ya benzediğini gösteriyor.

Samsung Galaxy Tab S10 Ultra

Galaxy Tab S10 Ultra’nın boyutları; yaklaşık 326.4 x 208.6 x 5.45 mm olarak belirtilmiş. Bu ölçüler, Galaxy Tab S9 Ultra’nın boyutlarıyla neredeyse aynı, hatta sadece 0.05 mm daha kalın. Galaxy Tab S9 Ultra’nın ince tasarımı, bazı kullanıcılar tarafından elde tutma konforunun düşük olduğu gerekçesiyle eleştirilmişti. Ancak Samsung, bu ince tasarımı yeni modelde de korumaya karar vermiş gibi görünüyor.

Samsung Galaxy S24 FE tasarımı ve özellikleri belli oldu!

Galaxy Tab S10 Ultra’nın özellikleri de oldukça dikkat çekici. Samsung, bu modelde yine AKG tarafından ayarlanan dört hoparlör kullanıyor. Güç ve ses kontrol tuşları tabletin sağ tarafında yer alırken, S Pen ise tabletin arka bölümünde yer alıyor ve bu kalem manyetik olarak şarj edilebiliyor. Ekranda ise 14.6 inçlik bir boyut olarak karşımıza çıkıyor. Cihazda bulunan çift kamera ön ve arka kısımlarında yer alıyor. Ayrıca ekran çentiği de yerini koruyor. Galaxy Tab S9 Ultra’da kullanıcılar tarafından rahatsız edici bulunmayan bu çentiğin, yeni modelde de benzer şekilde kabul göreceği düşünülüyor.

Samsung Galaxy Tab S10 Ultra

Galaxy Tab S10 Ultra hakkında henüz pek fazla bilgi bulunmamakla birlikte, lansmanın önümüzdeki yılın başlarında yapılması bekleniyor. Samsung’un bu tabletin içerisinde hangi çipseti kullanacağı konusu ise hâlâ belirsizliğini koruyor. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 veya Snapdragon X Elite arasında karar verilecek bir tercih olacağı konuşuluyor. Galaxy Tab S10 Ultra’nın RAM ve depolama seçenekleri de oldukça çeşitli. 12 GB veya 16 GB RAM seçeneklerinin yanında; 256 GB, 512 GB ve 1 TB depolama kapasiteleri bekleniyor.

Samsung’un yeni tableti Galaxy Tab S10 Ultra; tasarımı, ekran boyutu ve donanım özellikleriyle şimdiden teknolojiseverlerin ilgisini çekmeyi başarmış gibi görünüyor. Lansman tarihinin yaklaşmasıyla beraber daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor.

Siz bu yeni model hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz