Samsung S25 Ultra iPhone 16 Pro Max’i işlemcisiyle geride bırakacak

0
145 Okunma

Qualcomm Samsung S25 Ultra için daha hızlı çalışan ve yapay zekaya uyum sağlayabilecek özel bir Snapdragon işlemci sürümü üretiyor.

Samsung S25 Ultra için sıkı çalışılıyor

Galaxy S25 ailesinde Exynos 2500 işlemcileri görebileceğimiz de söylentiler arasında ancak Exynos 2500 işlemcisinin Galaxy S25 tanıtımına yetişmeyeceği bilgisi de verilmişti.

Sızıntıya göre Samsung’un yaklaşan amiral gemisi S25 serisi Qualcomm’un henüz duyurulmayan Snapdragon 8 Gen 4 yonga setinin özel bir sürümüyle güçlendirilecek. Sürüm yine Galaxy için Snapdragon olarak adlandırılacak ancak farklı olarak önemli teknik özellikler mevcut.

Snapdragon 8 Gen 4 ayrıca ABD pazarına yönelik bir Samsung Galaxy S25 Ultra’da çalışırken de sızdırıldı.  SM-S938B model numarasını taşıyan bu özel Samsung S25 Ultra, en yüksek işlem çekirdekleri için 4,47 GHz ve orta seviye çekirdekler için ağızları açık bırakan 3,53 GHz’lik hızlarıyla çok iyi bir izlenim bıraktı.

Bu sonuçlara göre Galaxy S25 Ultra hızıyla iPhone 16 Pro Max’ten çok daha hızlı olacak. Ayrıca S25 Ultra 200 Megapiksel kamera, 5000mAh bataryayla geliyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Spotify da akıma uydu. Yeni özellik daha fazla ülkede kullanılacak!

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz