Sevilen oyun GTA 6 karakterlerinden biri kadın olacak

0
495 Okunma
GTA 6 kadın karakter

Online oyun dünyasının sevilen isimlerinden GTA, kadınlar tarafından da heyecanla oynanıyor. Yeni versiyonu olarak beklenen GTA 6 hakkında ise henüz çok fazla bilgiye sahip değiliz. Fakat güvenilir kaynaklardan alınan habere göre GTA yeni serisinde kadın karaktere yer verecek.

GTA 6 severlerine güzel haber

gta 6

Oyun sektöründeki güvenilir kaynaklardan biri olan Tom Henderson geçtiğimiz günlerde bir Twitter’da bir paylaşım yaptı.  Tweete göre GTA yeni serisinde ana karakterlerden birinin kadın olması bekleniyor.

https://twitter.com/_TomHenderson_/status/1348317760506499072?s=20

Bundan önceki serilerde GTA ana karakterlerinin tamamı erkeklerden oluşuyordu. Fakat oyun dünyasında karakterler üzerinde çeşitli seçimlerin olması hem kadın hem de erkekler tarafından olumlu karşılanıyor. özellikle kadınlar tarafından beğenilerek oynanan oyunun bu yönde bir hamle yapması da sevindirici.

Oyun hakkındaki tahminler bununla bitmiyor. GTA 6, bir önceki seri GTA 5 oyuncu mekaniği ile benzerlik göstereceği biliniyor. Ayrıca serinin yeni oyunun bölümlerinin Vice City’de geçeceği ve oyunun 2023 yılında çıkması bekleniyor

İstanbul’da çekilen film dünya çapında haber oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz