Spor müsabakalarına ‘Yusuf Dikeç sevinci’ damga vurdu!

0
246 Okunma

Son dönemlerin sosyal medyada en çok konuşulan ismi olan ve hem Olimpiyat Oyunları’nda rahat tavırlarıyla hem de daha sonrasında Elon Musk ile olan iletişimiyle dikkat çeken Yusuf Dikeç, şimdi de atış şeklini sevinç yöntemi olarak kullanan sporcularla gündem oldu.

Yusuf Dikeç adeta bir fenomene dönüştü

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde yarışan ve rahat tavırları ve ‘havalı’ tarzıyla dikkat çeken sporcumuz Yusuf Dikeç, final müsabakasından sonra adeta bir fenomen oldu.

İrfan Can Kahveci'den Yusuf Dikeç sevinci! - Son dakika Paris 2024 haberleri - Fotomaç

Bir süre sonra X (Twitter) hesabı açan ve kısa sürede çeyrek milyon takipçiye ulaşan spocumuz, şimdi de atış tarzını müsabakalarda sevinç olarak kullanan sporcularla gündem oldu.

Elon Musk ve Yusuf Dikeç yapay zekâ videosuyla gündemde!

Dün akşam saatlerinde oynan ve temsilcimiz Fenerbahçe’nin şanssız gollerle 2-1 mağlup olduğu müsabakada takımın ilk ve tek golünü atan İrfan Can Kahveci, klas frikik golünü Yusuf Dikeç sevinciyle kutladı.

Bununla birlikte Dikeç’in hareketini sevinç oılarak kullanan tek sporcu İrfan Can değildi. Sırıkla yüksek atlamada altın madalya kazanan İsveçli atlet Armand Duplantis, olimpiyat rekorunu kıran müthiş performansından sonra Yusuf Dikeç’in atış duruşunu taklit etti.

İsveçli sporcu Armand Duplantis 6.10’la rekor kırması sonrası aldığı poz, sporcumuzun dünya çapında tekrardan konuşulmasını sağladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz