Squid Game’in ikinci sezonundan bir yeni fragman daha geldi!

0
18 Okunma
Squid Game İkinci Sezon Fragmanı

Netflix’in en çok izlenen yapımlarından olan Squid Game, uzun bir bekleyişin ardından ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İlk sezonuyla global bir fenomene dönüşen Güney Kore yapımı dizi, merakla beklenen ikinci sezonunu yayınlamaya hazırlanıyor. Netflix’in Geeked Week etkinliğinde paylaşılan yeni fragman, dizinin heyecanını daha da artırdı. Peki yayınlanan yeni Squid Game ikinci sezon fragmanı nasıl? İşte sizler için derlediğimiz haberin detayları…

İşte Squid Game ikinci sezon fragmanı ve yayın tarihi…

2021’de yayınlanan ilk sezonuyla büyük ses getiren Squid Game, ikinci sezonunda da izleyiciyi ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Yeni sezonda, Lee Jung-jae’nin canlandırdığı Gi-hun karakterinin hikâyesi devam edecek. İlk sezonda ölümcül oyunlardan sağ bir şekilde çıkmayı başaran Gi-hun, bu kez oyunun arkasındaki gölgeli gruptan intikam almak için kolları sıvayacak. Ancak, Gi-hun’un bir kez daha bu tehlikeli oyunların içine sürükleneceğini yayınlanan fragman görüyoruz.

Squid Game İkinci Sezon Fragmanı

İkinci sezonda da Lee Byung-hun, Wi Ha-jun ve Gong Yoo gibi isimler rollerine geri dönecek. Bu güçlü oyuncu kadrosu, dizinin heyecanını taze tutmaya devam edecek gibi görünüyor.

Netflix’e Squid Game oyunu geliyor!

Dizi hayranlarının uzun süredir beklediği tarih nihayet belli oldu: 26 Aralık. Yılın son günlerinde Squid Game’in ikinci sezonu, gerilimi ve dramatik hikâyesiyle bir kez daha büyük yankı uyandırmaya hazırlanıyor.

Peki Netflix’in popüler dizisi Squid Game’in ikinci sezon için yayınlanan yeni fragmanı hakkında siz neler düşünüyorsunuz? Takip ettiğiniz ve beğendiğiniz bir yapım mıydı veya tavsiye edeceğiniz bir dizi-film var mı? Tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında bizlerle ve okurlarla paylaşabilirsiniz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz