Twitter DM’ler için yeni özelliğini devreye sokuyor

0
317 Okunma
Twitter doğrudan mesajlarda gönderen bilgisi

Twitter’ın bitcoin dolandırıcılığı unutulmuşken, popüler sosyal ağ yeni özellikleri bünyesine eklemeye devam ediyor. Şimdi sosyal medya devi, takip etmediğiniz kullanıcılardan gelen DM yani direkt mesajlara gönderen bilgisinin ekleneceğini duyurdu. Yani Twitter doğrudan mesajlarda gönderen bilgisi eklemeyi planlıyor. Bu bilgi sayesinde artık size mesaj atan kullanıcının kim olduğunu ve tanıyıp tanımadığınızı görmeniz kolaylaşacak.

Twitter doğrudan mesajlarda gönderen bilgisi ekliyor

Sosyal medya üzerinden pek çok kişi rahatsız edici mesajlar alabiliyor, bu mesajları açtığında kişinin profiline girip bakmak yerine Twitter artık size mesaj gönderen kişiyle ilgili küçük bilgileri mesaj kutusundaki adının altında görmenize olanak sağlıyor böylelikle işleri biraz daha kolay hale getiriyor.

Her sosyal medya ağı gibi Twitter da kullanıcıların platformda daha fazla vakit geçirmesini istiyor. Haliyle yeni özellikler ekleyerek, hem uygulamaları daha işlevsel hale getiriyor hem de daha iyi bir deneyim sunuyor.

Twitter DM isteklerinde, yanıt sürecinizi kolaylaştırmaya kesinlikle yardımcı olacak bu özelliği yakında sunacak gibi duruyor. Söz konusu özellik küçük bir ekleme gibi görünse de, bazı kullanıcıların gerçekten de işine yarayacak bir özellik olacak.

Twitter çok faydalı olacak yeni özelliğini sundu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz