Vivo X200 teknik özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı! İşte detaylar

0
60 Okunma

Vivo, yeni amiral gemisi modeli X200’ü tanıtmak için hazırlanıyor. Firmanın bu telefonu muhtemelen ekim ya da kasım ayında tanıtması bekleniyor. Tanıtım tarihi yaklaşan cihazın teknik özellikleri belli oldu ve tasarımı ortaya çıktı. Peki, Vivo X200 için neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Vivo X200 muhtemel teknik özellikleri ve tasarımı

Vivo X200 modelinin gelecek ay tanıtılması bekleniyor. Akıllı telefon, güçlü teknik özelliklere ve performansa sahip olacak. Cihaz en çok kamera özellikleriyle rakiplerine fark atacak.

Vivo X200, OIS destekli 50 Megapiksel Sony IMX921 ana, 50 Megapiksel Samsung JN1 ultra geniş açılı lense ve 50 Megapiksel Sony IMX882 periskop kameraya sahip olması bekleniyor. Ön kamera için ise bilgi mevcut değil. Telefonun ayrıca bir kamera kontrol tuşuna da sahip olacak.

Cihazın MediaTek Dimensity 9400 işlemcisinden güç alacağı tahmin ediliyor. Dimensity 9400, ilk kez önümüzdeki günlerde tanıtılacak akıllı telefonlarda yer alacak. Bu nedenle işlemci hakkında henüz detay bilgi mevcut değil.

16 GB RAM ve 1TB depolama seçenekleri bulunacak cihaz; mavi, beyaz, siyah ve titanyum renklerinde gelecek. 5700 mAh bataryaya sahip olacak Vivo X200, 90W hızlı şarj desteğine sahip olacak. Yazılım bakımından ise OriginOS 15 yabanlı Android 14 işletim sistemiyle kutudan çıkacak. Öte yandan akıllı telefonun fiyat etiketiyle ilgili ön bilgi mevcut değil.

Vivo V40 Lite ve V40 Lite 5G tanıtıldı: Teknik özellikleri ve fiyatı

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz