WhatsApp, sevgilinizden trip yiyebileceğiniz yeni özelliğini duyurdu!

0
519 Okunma
WhatsApp, uzunca süredir hem açık hem de kapalı beta sürümleri için birçok yeni özellik üzerinde çalışıyor. Son gelen bilgilere göre, artık herhangi bir kullanıcıyı favori kişiler listesine ekleyip sohbet geçmişinize kolayca ulaşabilecek ve kendisine daha çabuk mesaj atabileceksiniz. İşte detaylar…

WhatsApp için ‘Favoriler’ adında yeni özellik

WhatsApp, uygulamasında favori kişileri bulmanın daha kolay hale geldiğini duyurdu. Yeni özellikle birlikte, aile üyeleriniz, arkadaşlarınız veya en sevdiğiniz grupları favori listenize alabilecek ve kolaylıkla erişebileceksiniz.
whatsapp-sevgilinizden-trip-yiyebileceginiz-yeni-ozelligini-duyurdu-2
Bunu yapabilmek için Sohbetler listesinin üst çubuğundan Favoriler listesini seçip, ardından favori olarak eklemek istediğiniz kişi ve grupları seçerek anında listenizi oluşturabilirsiniz. Buna ek olarak Aramalar için de favori listesi yapabiliyorsunuz. Bunun için de alt çubuktan Aramalar sekmesine giderek ‘Favori Ekle’ butonuna dokunarak listenizi oluşturabilirsiniz. Elbette bir sevgiliniz varsa, trip yememek adına ilk olarak onu eklemenizi öneriyoruz.
WhatsApp’tan grup sohbetlerine yenilik!
Son olarak bu özelliğin şimdilik sadece Android sürümü için denendiğini belirtelim. Henüz tüm kullanıcılara sunulmayan bu özellik için Google Play’de WhatsApp güncellemeniz olup olmadığını kontrol edebilir, eğer kontenjan açılırsa da Beta sürümü için kaydolabilirsiniz. Eğer henüz güncellemeyi almadıysanız, birkaç hafta içerisinde tüm iOS ve Android kullanıcıları için sunulacağı da açıklandı. Sizler WhatsApp için eklenen bu yeni özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizlerle sosyal medya hesaplarımız ve yorumlar aracılığıyla paylaşmayı ihmal etmeyin lütfen.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz