Xiaomi 15 Ultra tasarımı ve özellikleri belli oldu!

0
23 Okunma
Xiaomi 15 Ultra Tasarımı

Xiaomi 15 Ultra modeline dair sızdırılan detaylar, bu cihazın şimdiden heyecanla beklenen bir model olacağını gösteriyor. Xiaomi’nin amiral gemisi olarak tanıtılacak bu modelin nasıl özelliklerle donatılmış? İşte Xiaomi 15 Ultra tasarımı ve özellikleri…

Xiaomi 15 Ultra tasarımı bir önceki modelden farklı!

Xiaomi 15 Ultra, serinin en güçlü cihazı olarak öne çıkıyor. Yeni sızıntılar, cihazın radikal bir tasarım değişikliği ile geleceğini gösteriyor. Arka kamera modülü, önceki modellerden oldukça farklı bir yerleşime sahip olacak. Kamera adası, önceki Xiaomi 14 Ultra’ya benzese de, alt bölümdeki üçlü kamera sistemi, sağ üstte konumlandırılmış lens ve sol kısımda bulunan Leica simgesi dikkat çekiyor. Bu düzen, şimdiden cihazın fotoğrafçılık yeteneklerine yönelik ipuçlarını veriyor.

Xiaomi 15 Ultra Tasarımı

Xiaomi 15 Ultra’nın kamera sistemi, üst segment bir deneyim sunmayı vadediyor. Sızdırılan bilgilere göre, üst kısımdaki lens iki yüz megapiksellik telefoto kamera ile donatılacak ve bu lens, vivo X100 Ultra’da kullanılan Samsung ISOCELL HP9 sensörü ile benzer olacak. Ayrıca, elli megapiksellik ultra geniş açılı lens, elli megapiksellik telefoto kamera ve bir inçlik elli megapiksellik Sony LYT-900 sensör ile net fotoğraflar çekme imkânı sunacak.

Xiaomi Redmi Note 14 Pro tanıtıldı! İşte performansı ve fiyatı…

Bu güçlü kamera özelliklerinin yanı sıra, cihazın Snapdragon 8 Gen 4 veya Snapdragon 8 Elite işlemci ile destekleneceği ve kullanıcılarına en iyi performansı sunacağı belirtiliyor.

Xiaomi 15 Ultra, gerek tasarım gerekse kamera özellikleriyle teknolojiseverlerin merakla beklediği bir model olmaya şimdiden aday gibi görünüyor.

Xiaomi 15 Ultra Tasarımı

Peki tanıtımına günler kala bu yeni cihazın sızdırılan bilgileri hakkında siz neler düşünüyorsunuz? Tasarımını ve özelliklerini nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında belirtebilirsiniz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz