Xiaomi MIJIA Otomatik Köpük Sabunluk tanıtıldı

0
206 Okunma

Xiaomi, Youpin kitlesel fonlama platformunda MIJIA Otomatik Sabunluk 1S’yi piyasaya sürdü. Yeni ürün, 8 Ekim’e kadar kitle fonlaması döneminde sabit kalacak olan 11 $ fiyat etiketiyle geliyor.

Xiaomi MIJIA Otomatik Köpük Sabunluk 180 güne kadar pil ömrüne sahip

MIJIA Otomatik Sabunluk 1S, köpük üretmek için 0,25 saniye basmayı gerektirmeyen kızılötesi indüksiyon tasarımı kullanır, çapraz enfeksiyon riskini azaltır ve “mikron düzeyinde” dolgun köpük sağlar. Yeni ürün aynı zamanda USB Type-C şarj tasarımına da yükseltiliyor. Aynı zamanda yerleşik bir lityum pile sahiptir ve yüksek verimli bir mikromotorla donatılmıştır. Xiaomi Yetkilisi, “tam şarjın 180 gün süreceğinin tahmin edildiğini” iddia ediyor.

Xiaomi MIJIA Otomatik Köpük Sabunluk

Bu ürün basit bir tasarım stilini benimser ve ultrasonik sızdırmazlık teknolojisini benimser. Şarj portu ve kabarcık çıkışı da su geçirmezdir. Cihaz, IPX5 su geçirmezlik seviyesini desteklerken, el dezenfektanı şişesi üst düzey buzlu malzemeden yapılmıştır.

El dezenfektanı, gliserin eklenmiş, insan cildinin pH değerine yakın, hafif asidik bir formül kullanır. El dezenfektanının iki formülü mevcuttur: antibakteriyel özelliklere sahip standart bir el dezenfektanı ve ayrıca satın alınması gereken nemlendirici bir amino asit türü. Antibakteriyel versiyonun, Escherichia coli, Staphylococcus aureus ve Candida albicans’ı %99,9 antibakteriyel oranla etkili bir şekilde inhibe ettiği laboratuvar testleriyle kanıtlanmıştır; amino asit versiyonu, doğal hindistancevizi yağından yapılan amino asit yüzey aktif maddeleri ile eklenir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz