Farklı tasarımıyla Xiaomi OpenWear Stereo duyuruldu!

0
186 Okunma
Xiaomi OpenWear Stereo

Xiaomi, yenilikçi açık tasarıma sahip olan yeni model kulaklıklarını tanıttı: Xiaomi OpenWear Stereo. Bu model, özellikle farklı tasarımı ve teknik özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki tasarımı nasıl ve bu model hangi özelliklerle donatılmış? İşte haberin detayları…

Xiaomi OpenWear Stereo farklı tasarımı ve özellikleri

Xiaomi, Nisan ayında tanıttığı ve açık kulak tasarımıyla ses teknolojisine yenilik getiren bu kulaklığı şimdi küresel pazara sunma hazırlıkları içerisinde. Resmî X hesabından yapılan duyuruyla, Xiaomi OpenWear Stereo’nun beyaz ve siyah renk seçenekleriyle geleceği doğrulandı. CEO Lei Jun, bu yenilikçi kulaklığı uluslararası pazarlara sunmaktan büyük heyecan duyduklarını yorumunda belirtti.

Xiaomi OpenWear Stereo

Xiaomi OpenWear Stereo, kulak bölgesini işgal etmeyen ergonomik (kulak kancası benzeri) tasarımıyla rahat bir kullanım sunuyor. Nikel-titanyum alaşımlı tel ile donatılmış olan bu kulaklıklar, bükülebilir ve ayarlanabilir şekilde tasarlanmış. IP54 sertifikası ile toza ve suya karşı dayanıklılık sağlıyor. Bu özellikler, kulaklıkları özellikle spor ve dış mekân kullanımı için ideal hâle getirmeyi hedefliyor. Ses deneyimini iyileştiren bu tasarım, kullanıcıların çevresel sesleri gerçek zamanlı olarak algılamasını mümkün kılıyor.

Xiaomi OpenWear Stereo, özel 17 x 12 mm sürücüler ve DLC diyaframlarla donatılmış olan kulaklıklar, LHDC codec bileşeni ve Hi-Res Audio desteği sunuyor. Yeni tasarımı olan açık kulak tasarımı sayesinde sesin dışarıdan duyulmaması için bir önleme sistemi bulunuyor. Bu sistem, özellikle çağrı esnasında gizliliği arttıran 10 mm’lik sızıntı önleyici ses ünitesi ile destekleniyor.

“Ters Yüz 2” gişe rekorlarını ters yüz etti!

Hem net hem de kaliteli aramalar için çift mikrofon dizisi ve hüzme oluşturma algoritmasıyla özelliklendirilmiş olan bu yeni model, aynı anda iki cihaza bağlanabilme özelliği ile de kullanım kolaylığı sağlıyor. Tek şarjla yedi buçuk saat, şarj kutusuyla beraber ise otuz sekiz buçuk saate kadar kullanımı bulunan bu kulaklıklar, uzun süreli kullanımlar vadediyor.

Xiaomi OpenWear Stereo, Huawei FreeClip ve Bose Ultra Open gibi piyasadaki diğer üst düzey açık kulak tasarımlı kulaklıklara rakip olacak. Özellikleri ve farklı tasarımı ile dikkat çeken bu model, Xiaomi’nin ses teknolojileri alanındaki iddiasını ortaya koyuyor gibi görünüyor.

Xiaomi OpenWear Stereo

Xiaomi, ses teknolojisindeki bu yeni ürününü küresel pazara sunarken, kullanıcıların beklentilerini karşılamayı ve kaliteli bir ses deneyimi yaşatmayı hedefliyor. Aynı zamanda günlük yaşamın bir parçası olmaya aday bir teknoloji ürünü olarak karşımıza çıkıyor.

Peki siz yeni çıkan bu model hakkında neler düşünüyorsunuz? Tasarımı ve teknolojisi, kullanım yönünden konfor sağlar mı dersiniz? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında belirtebilirsiniz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz