Xiaomi Watch 2 Titan Gri rengiyle tanıtıldı! İşte yeni rengiyle olan tasarımı…

0
48 Okunma
Xiaomi Watch 2 Titan Gri

Xiaomi, düzenlediği etkinlikte büyük bir heyecanla beklenen Xiaomi Watch 2’nin yeni Titan Gri renk seçeneğini tanıttı. Akıllı saat, şıklığı ve gelişmiş özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki Xiaomi Watch 2 Titan Gri rengi nasıl bir görünüme sahip? İşte sizler için derlediğimiz haberin detayları…

Xiaomi Watch 2 “Titan Gri” rengiyle sahnede!

Etkinlikte, amiral gemisi telefonlar arasında yer alan Xiaomi 14T serisinin yanı sıra giyilebilir teknolojilere de vurgu yapıldı. Şubat ayında tanıtılan Xiaomi Watch 2, şimdi yeni “Titan Gri” rengi ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Bu yeni renk, akıllı saatin zarif tasarımını daha da ön plana çıkarıyor.

Xiaomi Watch 2 Titan Gri

Xiaomi Watch 2, Google tarafından geliştirilen Wear OS işletim sistemi ile çalışarak iki yüzden fazla üçüncü parti uygulamaya erişim imkânı sunuyor. İnteraktif kadran seçenekleri sayesinde kullanıcılar, saatlerini kişiselleştirebilir ve eğlenceli bir deneyim yaşayabilirler. Sağlık ve spor takibi konusundaki yenilikleri ile de öne çıkan Xiaomi, kullanıcıların aktivitelerini daha iyi izlemelerine olanak tanıyor.

Xiaomi Buds 5 tanıtıldı! İşte tasarımı ve özellikleri…

Ekran özelliklerine bakıldığında, 1.43 inçlik AMOLED ekranı, 36.8 gram hafifliği ve kompakt 47.5 mm x 45.9 mm x 11.8 mm boyutları ile kullanıcı dostu bir tasarım sunuyor. Manyetik şarj özelliği ile birlikte, saatin bataryası yaklaşık kırk beş dakikada tamamen doluyor ve kullanımda altmış beş saate kadar dayanabiliyor. 495 mAh bataryası ile uzun süreli kullanım imkânı sağlıyor. Bununla beraber, 5 ATM su geçirmezlik sertifikasına sahip.

Xiaomi Watch 2, optik kalp atış hızı sensörü, ivmeölçer, jiroskop, ortam ışığı sensörü, elektronik pusula ve barometre gibi çeşitli sensörlerle donatılmış durumda. Tüm bunların yanında, Xiaomi TV’nizi kontrol edebilme imkânı da sunuyor.

Xiaomi Watch 2 Titan Gri

Titan Gri renk seçeneği ile koleksiyona katılan model, 7.499 TL fiyatıyla satışa sunuldu. Özellikleri ve tasarımıyla kullanıcıların ilgisini çekecek gibi görünüyor.

Peki siz koleksiyona dâhil olan bu model hakkında neler düşünüyorsunuz? Yeni “Titan Gri” rengi dikkatinizi çekti mi? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında belirtebilirsiniz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz