Yeni Xiaomi Watch S4 Sport tanıtıldı!

0
1.274 Okunma
Xiaomi Watch S4 Sport

Xiaomi, spor odaklı yeni akıllı saat modeli Xiaomi Watch S4 Sport’u tanıttı. Saat, şık tasarımı ve özellikle sporculara daha profesyonel bir kullanım sunacak özellikleriyle dikkat çekiyor. İşte Xiaomi Watch S4 Sport modelinin öne çıkan özellikleri ve çıkış tarihi…

Xiaomi Watch S4 Sport özellikleri ve tasarımı

Cihaz, titanyum gövdeye ve ön ile arka yüzeylerinde safir kristale sahip. Ayrıca, saat üzerinde yeni bir döner kurma kolu bulunuyor. Teaser tasarımlarına bakıldığında, bu modelin bazı yönleriyle Apple Watch Ultra’yı andırdığı görülüyor.

Xiaomi Watch S4 Sport

Xiaomi Watch S4 Sport, dairesel OLED ekran ve 586 mAh bataryası ile uzun pil ömrü sunuyor. Ayrıca GPS, NFC, kalp atış hızı izleme ve eSIM desteği gibi birçok özellikle donatılmış durumda. Bu sayede, arama yapma, mesajlaşma ve çeşitli uygulamaları saat üzerinden kontrol etme imkânı sağlıyor. 10 W şarj desteği ile hızlıca şarj edilebiliyor ve HyperOS işletim sistemi ile geliyor.

Bu yeni model, IMEI veri tabanında M2424W1 model numarasıyla doğrulandı. Yüksek ihtimalle e-SIM desteği ile Ekim ayında piyasaya sunulacak ve bu saat, geçen yılın sonunda çıkan Watch S3’ün yerini alacak.

Google Pixel Watch 3 özellikleri sızdırıldı!

Cihazın özellikleri şu şekilde:

  • Saatin gövdesi; dayanıklılığı ve hafifliği ile bilinen titanyum malzemeden üretilmiş.
  • Ön ve arka yüzeyde safir cam
  • Yüksek çözünürlüklü OLED ekran
  • 586mAh pil
  • Entegre GPS ve NFC özellikleri
  • Sağlık takibi için kalp atış hızı sensörü ve bağımsız iletişim için eSIM desteği
  • Hızlı şarj özelliği
  • Xiaomi’nin yeni işletim sistemi HyperOS

Xiaomi, 19 Temmuz saat 19:00’da, Türkiye saati ile 14.00’te yeni bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikte Smart Band 9, Mix Fold 4, Mix Flip ve Redmi K70 Ultra’nın yanı sıra bu yeni cihazı da tanıtılacak.

Xiaomi Watch S4 Sport

Xiaomi Watch S4 Sport, spor yapmayı sevenler ve aktif yaşam tarzını benimseyenler için farklı bir seçim olacak. Titanyum gövdesi, özellikleri ve tasarımıyla bu yeni akıllı saat, teknolojiseverlerin beğenisini kazanacak gibi görünüyor.

Peki siz bu yeni model hakkında neler düşünüyorsunuz? Özelliklerini ve tasarımını nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz