26 Ağustos – 1 Eylül Netflix Türkiye: En çok izlenen yapımlar

0
333 Okunma
netflix türkiye en çok izlenen yapımlar

Dünyada en çok tercih edilen dijital yayın platformlarından biri olan Netflix, her hafta izlendiği her ülkede en çok izlenen yapımlarının listesini internet sitesinde izleyenleri ile paylaşıyor. Netflix Türkiye ise 26 Ağustos ve 1 Eylül tarihleri arasında en çok izlenen dizi ve filmlerinin listesini paylaşmış bulunuyor. Geniş kütüphanesi ve birbirinden güzel kategorileri ile her yaş kitlesine hitap edebilen Netflix, Türkiye’de en çok izlenenler listesinde bulunan eğlenceli içerikleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Netflix Türkiye platformunda geçtiğimiz hafta en çok hangi yapımlar izlendi?

Netflix Türkiye: en çok izlenen diziler

Netflix Türkiye’de en çok izlenen diziler listesinde ilk sırada 3 haftadır en çok izlenenler listesinden düşmeyen Emily in Paris dizisinin dördüncü sezonu yer alıyor. Bol kahkahalı ve aşk dolu bu dizi Türkiye’de izleyenlerini kendine bağlamış gibi görünüyor. İkinci sırada ise Lost dizisinin birinci sezonu onu takip ediyor. Alışılmışın dışındaki hikaye örgüsü ile Lost dizisinin de oldukça fazla seveni bulunuyor. Listemizin üçüncü sırasında ise bir Türk yapımı bulunuyor. Şahmaran dizisi ikinci sezonu ile tam 4 haftadır listelerden düşmemeyi başarıyor.

Netflix Türkiye en çok izlenen diziler

  1. Emily in Paris: Sezon 4
  2. Lost: Sezon 1
  3. Şahmaran: Sezon 2
  4. Kaza: Sezon 1
  5. Lost: Sezon 2
  6. Zeytin Ağacı: Sezon 2
  7. Lost: Sezon 3
  8. Kaos
  9. The Frog: Mini dizi
  10. Deniz Kızı Sihri: Sezon 1

Netflix Türkiye: en çok izlenen filmler

Netflix Türkiye’de en çok izlenen dilmler listesinde ilk sırayı Türk yapımı bir film olan Sevmek Yüzünden filmi dolduruyor. Sevmek Yüzünden filmi 2 haftadır listelerden düşmüyor. İkinci sırayı ise hemen onun arkasından 2 haftadır Netflix Türkiye’de en çok izlenen filmler listesinden düşmeyen Venom: Zehirli Öfke 2 filmi takip ediyor. Üçüncü sırada ise Birlik filmi yer alıyor.

Netflix Türkiye en çok izlenen filmler

  1. Sevmek Yüzünden
  2. Venom: Zehirli Öfke 2
  3. Birlik
  4. Erdal ile Ece
  5. Kurtuluş
  6. Ferdinand
  7. Çömezler
  8. Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi
  9. Lohusa
  10. Kingsman: Gizli Servis

“Netflix’te Eylül ayında izleyebileceğiniz filmler!”

Peki siz Netflix Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen Netflix yapımlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Hangilerini izlediniz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz