Bitkileriniz için akıllı saksı Click and Grow

0
1.019 Okunma

Bu yazımızda evimizdeki bitkileri uzun süre hayatta tutmak ve besinlerini sağlamak için üretilen akıllı saksı Click and Grow’dan bahsedeceğiz.

Evlerimizde bitki yetiştirmek bizlere huzur vermesinin yanında yoğun tempoda bazen zor olabiliyor. Bitkilerin sağlıklı olmasını sağlamak, onları canlı tutmak için doğru yolları bilmek önemli. Ancak tabii ki en önemlisi onlara ihtiyaçları olan su miktarını doğru zamanlarda vermek.

Click and Grow Smart Garden 3, bitkilerinizi sağlıklı tutarken size de zaman kazandırmayı hedefliyor. Tek yapmanız gereken satın aldığınız bitki ve tohumları akıllı saksının içine yerleştirmek. İçerisinde su tankı bulunan akıllı vazo, ‘Smart Soil‘ teknolojisi ve içerisinde bulundurduğu sensörler sayesinde bitkinizin ihtiyacı olan su ihtiyacını, oksijen ve besinleri sağlıyor. Böylece beslediğiniz bitkileri uzun süre hayatta tutabiliyorsunuz.

Bitkinizin büyüme aşamalarını takip edebiliyorsunuz

Akıllı saksı aynı zamanda bitkinizin büyümesini de takip etmenize olanak sağlıyor.Akıllı telefonlarda sunduğu uygulaması ile su tankını doldurmak için hatırlatıcılar oluşturabiliyorsunuz ve bir ay boyunca bir daha doldurmanız gerekmiyor.  Saksının LED ışıkları ise bitki büyüdükçe onunla uyum sağlayacak şekilde ayarlanabiliyor.

Amazon üzerinden satışı bulunan ürünü buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz