Yüksek teknolojili güzellik ürünleri!

0
250 Okunma

Güzellik ve teknoloji sektörü uzun yıllardır birbiri ile dirsek temasında. Bu ilişkiden çıkan birçok yeni ürün kullanıcıların hayatını kolaylaştırdı ve konforunu artırdı. Cildin pH seviyesini tespit eden mini aletlerden doğal ışığı taklit eden akıllı aynalara kadar birçok yeni güzellik teknolojisi pazarda varlık göstermeye başladı. bu yüksek teknolojili güzellik ürünleri birçok kadının cildine bakış açısını bile değiştirdi. Uzun yıllar boyunca zor ve uğraştırıcı görünen uygulamaların süresi neredeyse dakikalara indi. Buna en iyi örnek epilasyon aletleri. 

Bu haberimizde güzellik teknolojisinin günümüzde hangi kolaylıkları sağladığında yakından bakacağız. Bu uygulamaların önemli bir kısmını evde kolayca yapabiliyor olmak eminiz sizi de çok şaşırtacak. 

MiLi Pure 

MiLi Pure 

Oldukça zeki olan MiLi Pure, cildin ne kadar nemli olduğunu anında tespit ediyor. Cihazı kısa bir süre ciltte gezdirmek yeterli. Bu sayede cildinize uyguladığınız nemlendirici kremi değiştirebilir, daha faydalı olanı seçebilirsiniz.

 BeautyBio GloPRO® 

Evde microneedling BeautyBio GloPRO® 

Çok sayıda mikro iğne ile ciltte kontrollü bir hasar yaratan micrneedling uygulaması esasında cildin kendini gençleştirmesini sağlayarak ciltteki kırışıklıkları azaltıyor.  Özel merkezlerde yapılan bu uygulamayı, yeni çıkan ürünlerle artık evde yapmak da mümkün. 

Akıllı ayna

Hem doğal ışık veren hem de zoom yapma özelliği olan aynalar sayesinde artık mükemmel makyaja çok daha yakınız. Akıllı aynalara oyun değiştirici olarak bakılıyor.

Nurse Jamie Triangle

Yüz masaj aleti Nurse Jamie Triangle

Yüksek frekanslı sonik teknolojiyi kullanan yüz masajı aletleri hem cildin parlamasını sağlıyor hem de sıkılığını artırıyor. 

La Roche Posay

La Roche Posay cildin pH seviyesini tespit eden akıllı bir cihaz. Cildin UV ışınlarına maruz kalıp kalmadığını takip eden cihaz hangi cilt bakım ürünlerini kullanmanız gerektiği konusunda size yardımcı oluyor. Bu cihaz egzama ve kuruluk gibi cilt sorunlarının üstesinden gelmeyi hedefliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz