Olay FaceNavi Smart Wand ile cilt bakımı oyuna dönüşüyor

0
164 Okunma

Güzellik endüstrisindeki teknolojik oyuncaklar her geçen gün artıyor. Olay’in FaceNavi Smart Wand modeli de bu oyuncaklardan biri. Cilde yüzde yüz mükemmelik vaat etmeyen ürün eğlenceli tarafı ile kadınlar için ilgi çekici bir özelliğe sahip. 

Tek bir dokunuşla cildin kırışıklıklarını, ciltteki solmaları ya da sarkmaları tedavi etmeyi başaran cihaz bunu elektromanyetik atımlarla birlikte yapıyor. Ürün yatmadan önce kullanılacak cilt bakım ürünlerinden biri. 

Smart Wand, markanın Skin Advisor mobil uygulaması ile birlikte çalışıyor. Önce uygulama üzerinden bir selfie çekiliyor. Sonrasında uygulama kullanıcısına cildi ile ilgili sorunlu yerleri gösteriyor ve cilt yaşını söylüyor. Daha sonrasında Smart Wand devreye giriyor ve uygulamanın gösterdiği yerlere cihaz ile uygulama yapmak gerekiyor.

Smart Wand’ın asıl hedefi kadınların gün içinde kullandığı birçok kremin, nemlendiricinin ve spreyin yerini almak. Bu görevleri başarılı bir şekilde yerine getirir mi bilinmez ancak cilt bakımını bir oyuna çevirdiği kesin. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz