2021’de en çok beğeni alan Instagram gönderileri

0
607 Okunma

2021’in son günlerine girmiş bulunmaktayız. Her yıl olduğu gibi bu yılda en’ler listelerimizle karşınızdayız. Bu içeriğimizde sizlere sosyal medya devi Instagram’da bu yıl en çok beğeni alan gönderileri listeledik. İşte o paylaşımlar:

10 – Tom Holland

2021-de-en-cok-begeni-alan-instagram-gonderileri-1

Son zamanların en gözde çiftlerinden biri Tom Holland ve Zendaya. Holland’ın sevgilisinin doğum gününde paylaştığı fotoğraf büyük ilgi gördü.

9 – Mermaid Montana

2021-de-en-cok-begeni-alan-instagram-gonderileri-2

912 takipçi sayısı bulunan Mermaid Montana’nın, küçük bir çocuğu ile görüntülendiği bu video yılın en çok beğenilen gönderileri arasında.

8 – Lionel Messi

2021-de-en-cok-begeni-alan-instagram-gonderileri-3

Futbolcu Lionel Messi’nin Barcelona’da ayrıldığını açıkladığı bu gönderi 22 milyona yakın beğeni aldı.

7 – Lionel Messi

2021-de-en-cok-begeni-alan-instagram-gonderileri-4

2021 yılında en çok beğeni alan gönderilerden bir diğeri de Lionel Messi’nin Arjantin ile kazandıkları Copa America kupasıyla verdiği poz.

6 – Billie Eilish

2021-de-en-cok-begeni-alan-instagram-gonderileri-5

Grammy ödüllü şarkıcı Billie Eilish, Vogue dergisi için verdiği pozu Instagram sayfasında paylaştı. Bu paylaşım 22 milyon beğeniyi aştı.

5 – Lionel Messi

Listemizdeki en çok beğenilen beşinci gönderi Lionel Messi’nin Paris Saint Germain formasıyla verdiği ilk kez poz.

4 – Billie Eillish

Uzun zamandır yeşil ve gri renkli olan saçlarını değiştirerek sarışın olan ünlü şarkıcı Billie Eilish‘in bu gönderisi 2021 Mart ayının gündemine oturdu.

3 – Kylie Jenner

Dünyanın 30 yaşın altında en zengin kadınlarından biri olan Kylie Jenner, Travis Scott ile ilişkisinden ikinci bebeğini beklediğini sosyal medya hesabından duyurdu. Bu paylaşım 24.5M beğeni aldı.

2 – Ariana Grande

Dünyaca ünlü şarkıcı Ariana Grande’nin Dalton Gomez ile evlilik fotoğrafları 2021’in en beğenilen ikinci gönderisi oldu.

1 – Cristiano Ronaldo

2021 yılında en çok beğeni alan gönderi ise Cristiano Ronaldoya ait. Ünlü futbolcunun eşi Georgina Rodriguez ile birlikte ikiz beklediklerini duyurduğu bu fotoğraf 32 milyonu aşkın beğeni aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz