“Henüz tanıtılmadan” satın alındı! Samsung Galaxy Buds 3 Pro

0
1.693 Okunma
Samsung Galaxy Buds 3 Pro

Samsung’un yeni kulaklık modeli Galaxy Buds 3 Pro, henüz resmî tanıtımı yapılmadan bir kullanıcı tarafından satın alındı ve bu sayede cihazın hem tasarımı hem özellikleri hem de fiyatı ortaya çıktı. Peki Samsung Galaxy Buds 3 Pro nasıl özelliklerle donatılmış? İşte haberin detayları…

Samsung Galaxy Buds 3 Pro beklenmedik bir anda geldi

Samsung, 10 Temmuz’da düzenleyeceği etkinlikte yeni Galaxy cihazlarını tanıtacak. Bu etkinlikte özellikle, yeni modelleri olan Samsung Galaxy Z Flip 6 ve Samsung Galaxy Z Fold 6 katlanabilir telefonları ve Galaxy Ring akıllı yüzüğü dikkat çekecek. Aynı zamanda yeni saat ve kulaklık modelleri de sahne alacak. Bu cihazlar arasında Galaxy Buds 3 ve Buds 3 Pro kulaklıkları da bulunuyor.

Samsung Galaxy Buds 3 Pro

Bugün ise, Buds 3 Pro serisiyle ilgili garip bir gelişme yaşandı. Bir Reddit kullanıcısı, Samsung’un tanıtımını beklemeden Buds 3 Pro’yu satın aldı ve kulaklık hakkında pek çok detayı paylaştı.

Tasarım kısmına değinecek olunursa Samsung, Buds 3 serisinde önemli değişiklikler yapmış. Yeni model, uzatılmış gövdesiyle AirPods Pro benzeri bir tasarıma sahip. Kulaklıkların sap kısmında LED şeritler bulunuyor ve Watch 7 modelinde de görülen turuncu ve mavi detaylar dikkat çekiyor. Kulaklık kutusu ise metalik gri renkte olup, üst kısmının şeffaf tasarımıyla öne çıkıyor.

Teknolojiye yeni bir soluk: Xiaomi Redmi K70 Ultra

Bahsi geçen Reddit kullanıcısı, Buds 3 Pro’nun baslarının iyileştirildiğinin ve gürültü engelleme özelliğinin ilk nesil AirPods Pro ile benzer seviyelerde olduğunun bilgisini vermiş. Batarya özellikleri gibi diğer detaylar hakkında kesin bilgi bulunmamakla birlikte, önceki sızıntılara göre aktif gürültü engelleme (ANC) açıkken altı saat oynatma süresi sunacağı tahmin ediliyor.

Fiyat kısmına gelecek olunursa ilgili kullanıcı, Buds 3 Pro’yu iki yüz elli Dolar’a satın aldığını belirtti. Bu fiyat, modelin Buds 2’den yirmi Dolar daha pahalı olacağına işaret etmekte. Bu konu hakkındaki detaylar ve resmî açıklamalar, 10 Temmuz’da gerçekleştirilecek Samsung etkinliğinde netlik kazanacak.

Samsung Galaxy Buds 3 Pro

Peki siz “henüz tanıtımı gerçekleşmeden satın alınan” bu cihaz hakkında neler düşünüyorsunuz? Tasarımını ve özelliklerini nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında belirtebilirsiniz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz