Disney+ abonelik ücretlerine zam mı geliyor?

0
197 Okunma

Disney Plus, geniş dizi ve film yelpazesiyle izleyenlerine keyifli bir deneyim sunuyor. Özellikle Star Wars ve Marvel evreniyle bilim kurgu ve süper kahraman hikayelerini anlatırken bir yandan da National Geographic’ten belgeseller ve gerçek hikayelerle izleyenleri bilgilendiriyor. Peki Disney Plus, Ekim 2024 tarihinde abonelik ücretlerine zam yapmayı mı düşünüyor? İşte detaylar…

Disney+ bu sonbaharda abonelik ücretlerini yükseltiyor!

Disney+ son yaptığı açıklamada Ekim 2024’te abonelik ücretlerinin artacağını belirtti. Her ne kadar abonelerinin hoşuna gitmeyecek olsa da 17 Ekim’den itibaren abonelik ücretleri artacak. Disney, bu ücret artışının sebebinin daha fazla haber ve yeni çalma listeleri özelliği olduğunu açıkladı. Hizmete girecek ilk çalma listesi okul öncesi yaştaki izleyicilere hitap edecek gibi duruyor.

Bu yeniliklerin dışında, Disney+ hali hazırdaki kategorilere ek olarak 4 kategori daha açmayı planlıyor. Bu kategorileri yakın gelecekte Sezonluk, Destansı Hikayeler (Marvel ve Star Wars), Eski Yapımlar ve Gerçek Hayat (Belgeseller) isimleriyle görebileceğiz.

Disney abonelik ücreti Ekim zam

Disney+ hem reklamlı hem de reklamsız olarak iki adet abonelik seçeneği sunuyor. Reklamsız planın ücreti daha uygun fakat ortalama 4 dakikalık reklam süresi bulunuyor. Ekim 2024’te abonelik ücretlerine yapılacak zamla beraber Disney+ aylık reklamlı planı 8 dolardan 10 dolara, aylık reklamsız plan ise aylık 14 dolardan 16 dolara yükselecek. Yıllık reklamsız plan ise 140 dolardan 160 dolara yükselecek.

İşte Disney+’ın Ekim 2024’te yapılacak zamlarla birlikte güncellenmiş abonelik planları:

Reklamlı Plan:

  • Mevcut Ücret: 8 dolar / ay
  • Yeni Ücret: 10 dolar / ay
  • Reklam Süresi: Ortalama 4 dakika

Reklamsız Plan (Aylık):

  • Mevcut Ücret: 14 dolar / ay
  • Yeni Ücret: 16 dolar / ay

Reklamsız Plan (Yıllık):

  • Mevcut Ücret: 140 dolar / yıl
  • Yeni Ücret: 160 dolar / yıl

Ekim 2024 Disney plus abonelik ücretleri

Peki siz Ekim 2024’te yapılacak Disney+ abonelik ücreti zammı konusunda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!

Disney hacklendi! Gizli projeler sızdırıldı mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz