Netflix’in Paris’in Altında filmi izlenme rekorları kırıyor!

0
297 Okunma
Paris'in altında

Netflix’in yeni gerilim filmi olan Paris’in Altında, platformun tüm zamanların en çok izlenen yabancı filmleri listesine girdi. Fransız korku filmi, Haziran 2024’te yayınlandıktan sonra kısa sürede popüler oldu ve 96,9 milyon izleyiciye ulaşarak büyük bir başarıya imza attı. Netflix’in izlenme rekorları kıran bu filmi, heyecan dolu sahneleri ve etkileyici karakterleriyle dikkat çekiyor.

Paris’in Altında tüm zamanların en çok izlenen yabancı filmleri arasında 3. Sıraya girdi

Paris’in Altında’nın başarısının ardında, izleyicilere sunduğu yüksek tempolu aksiyon ve gerilim bulunuyor. Netflix’in en popüler uluslararası filmlerinden biri olan bu yapım, bilim insanı Sophia’nın (Bérénice Bejo) dev bir köpek balığıyla mücadele ederken Paris’i kurtarma çabasını konu alıyor. Sophia, Seine Nehri’nde ortaya çıkan bu devasa yaratıkla baş ederken, geçmişindeki acılarla da yüzleşmek zorunda kalıyor.

Paris’in Altında

Film, yayınlandığı andan itibaren haftalık Top 10 listelerinde yer alarak büyük ilgi topladı. Netflix, Paris’in Altında 96,9 milyon izleyici sayısıyla tüm zamanların en çok izlenen yabancı filmleri arasında 3. sıraya yerleştiğini doğruladı. Bu rakam, filmi 98,5 milyon izleyiciye ulaşan Kar Kardeşliği’nin hemen altına yerleştiriyor ve 85,7 milyon izleyiciyle 4. sırada yer alan Nowhere’in ise oldukça önünde yer alıyor. Paris’in Altında’nın nispeten yeni bir film olmasına rağmen bu kadar hızlı bir şekilde yükselmesi, Netflix platformunda benzeri görülmemiş bir durum olarak kayda geçti.

Netflix’te bu hafta en çok neler izlendi?

Paris’in Altında’nın karakterleri, yetenekli oyuncular tarafından canlandırılıyor ve bu da filmin ilginç detaylarını daha da inandırıcı kılıyor. Film, pek çok ölüm ve korkutucu olaylarla dolu olup, köpek balığı saldırısı filmlerinden beklenen her şeyi izleyiciye sunuyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz