Google’ın yeni kablosuz kulaklığı Pixel Buds Pro 2 tanıtıldı!

0
886 Okunma
Google Pixel Buds Pro 2

Google’ın yeni nesil kablosuz kulaklığı Pixel Buds Pro 2, Pixel 9 serisiyle birlikte teknolojiseverlerin karşısına çıkıyor. Önceki versiyonlara kıyasla önemli iyileştirmelerle gelen Google Pixel Buds Pro 2 neler sunacak? İşte haberin detayları…

Google Pixel Buds Pro 2 özellikleri nasıl ve fiyatı ne kadar olacak?

Diğer versiyonlarına göre yüzde yirmi dört daha hafif ve yüzde yirmi yedi daha küçük olan Pixel Buds Pro 2, araştırmalar ve kullanıcı geri bildirimleri ile tasarlanarak uyum ve konfor sağlamayı hedefliyor. Kulaklıklar, dört farklı kulak ucu boyutuyla birlikte geliyor. Bu da cihazı daha kişisel bir model hâline getiriyor.

Google Pixel Buds Pro 2

Ses kalitesi konusunda da iddialı olan Pixel Buds Pro 2, on bir milimetre dinamik sürücüler ve yüksek frekanslı bir oda ile donatılmış. Bu kombinasyon, derin baslardan net tize kadar geniş bir ses yelpazesi sunuyor. Ayrıca, baş izleme özelliği ile desteklenen mekânsal ses deneyimi, kullanıcıları müziğin içine çekmeyi başarıyor. Google’ın özel Tensor A1 çipi, ultra düşük gecikmeyle ses işleyerek, Aktif Gürültü Önleme (ANC) ve Silent Seal 2.0 teknolojileriyle çevresel gürültüleri en aza indiriyor.

Pixel Buds Pro 2, ANC etkinleştirildiğinde sekiz saate kadar, şarj kutusuyla birlikte ise otuz saate kadar kullanım süresi sunuyor. Sadece on beş dakikalık şarjla üç saatlik ekstra kullanım süresi elde edilebiliyor. Bağlantı seçenekleri arasında Bluetooth v5.4, LE Audio ve Süper Geniş Bant yer alırken, USB-C ve Qi sertifikalı kablosuz şarj desteği de sunuyor.

Apple, sonbahar etkinliğinde hangi cihazlarını tanıtacak?

Dayanıklılık açısından incelendiğiyse, kulaklıklar IP54 derecesinde suya ve tere karşı dirençliyken, şarj kutusu IPX4 derecesine sahip. Google’ın geliştirdiği Gemini AI asistanı, eller serbest kullanım imkânı sunarak, kullanıcıların telefon kilitliyken bile yönler, hatırlatıcılar ve müzik önerileri gibi işlemleri kolayca gerçekleştirmesini sağlıyor.

Kaybolan kulaklıklarınızı bulmanızı sağlayan yeni Cihazımı Bul ağı, Net Arama özelliğiyle gürültülü ortamlarda bile net telefon görüşmeleri yapma imkânı sunuyor. Şeffaflık modu, aktif kulak içi basınç azaltma, hareket algılayan ivmeölçerler ve jiroskop gibi teknolojilerle donatılan Pixel Buds Pro 2, kullanıcı deneyimini üst seviyeye taşımayı hedefliyor.

Google Pixel Buds Pro 2

Google Pixel Buds Pro 2, iki yüz doksan dokuz dolarlık fiyatıyla meraklılarıyla buluşuyor. Bu kulaklıklar, ses özellikleri ve kullanıcı dostu tasarımıyla, hem profesyoneller hem de günlük kullanıcılar için ideal bir seçenek olmayı hedefliyor. Renk seçeneklerine bakıldığında ise Porselen, Fındık, Kış Yeşili ve Şakayık gibi farklı renkler bulunduğu görülüyor. Bu da her zevke hitap eden bir alternatif sunuyor.

Peki siz tanıtılan bu yeni model hakkında neler düşünüyorsunuz? En beğendiğiniz özelliği hangisi oldu? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmında bizlerle ve okurlarla beraber paylaşabilirsiniz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz