Ağustos’ta izlemeniz gereken Netflix yapımları! 2024

0
705 Okunma
Netflix ağustos izlenmesi gereken

Dünya çapında en çok izlenen yayın platformlarından biri olan Netflix, her zamanki gibi muhteşem yapımlarını paylaşmaya devam ediyor. Fakat bazen Netflix’te ne izleyeceğinize karar vermek biraz zor olabiliyor. Bu yüzden Ağustos ayında izlemeniz gereken Netflix yapımlarını haberimizde sizin için derledik. İşte o liste…

Ağustos’ta Netflix: Neler izlenir?

Bütün planlarınızı iptal edin ve oynatma tuşuna basın çünkü bu Ağustos’ta Netflix’te izlenecek çok şey var. İyi Bir Kızın Cinayet Rehberi’nden Emily in Paris’e kadar sizi yapımlar arası bir yolculuğa çıkartıyoruz! İşte merakla beklenen o liste…

incoming

En iyi dizi ve filmleri bir araya getiren Netflix, her ay yeni yapımları bünyesine ekliyor. Bu ağustos ayında da eklediği ve ekleyeceği yapımları listeliyoruz. Komediden gençlik yapımlarına kadar geniş kategorilerde yayınlanacak yapımların konuları ve çıkış tarihleri belli oldu. İşte o birbirinden sürükleyici yapımlar…

1. İyi Bir Kızın Cinayet Rehberi

iyi bir kızın cinayet rehberi

Bu 6 bölümlük gerilim dizisi, okul projesi için beş yıldır çözülemeyen bir kayıp davasını araştıran genç bir kızın başından geçen olayları anlatıyor. 6 bölümü de büyük bir heyecanla ve gerilimle izleyeceğinize eminiz.

2. Emily in Paris

emily in paris dizi 4. sezon

Yeni sezonu merakla beklenen Emily in Paris dizisi, Paris’e gelen Amerikalı bir kadının yaşadıklarını anlatıyor. 4. sezonuna 15 Ağustos’ta başlayacak. İlk olarak 5 bölümünü yayınlayacak olan dizi geri kalan bölümlerini de 12 Eylül’de yayınlayacak. Çalkantılı Paris hayatıyla bizi ekranlara kilitleyen Emily, yeni sezonunda da bizi koltuklarımızın ucuna oturtturacak gibi duruyor.

3. Çömezler

incoming çömezler23 Ağustos’ta yayına girecek olan film tam bir amerikan rüyası! Lisenin ilk haftasını atlatmaya çalışan dört genç oğlan yılın partisine giderler ve başlarına pek çok olay gelir. Tam bir gençlik filmi olan bu film sizi kendisine bağlayacak. Kadrosunda Mason Thames ve Loren Gray gibi isimlerin bulunduğu bu film Ağustos’un sonlarına doğru yayında olacak.

4. KAOS

kaos netflix

Yunan mitolojisini yeniden canlandıran kara komedi dizisi KAOS, Zeus’a hayat veriyor. Bir sabah uyandığında gücünü kaybettiğini hisseden Zeus, bir paranoyaya sürüklenerek tehlikeli bir hal alır. 29 Ağustos’ta yayınlanacak bu dizide Zeus rolünü ise Jeff Goldblum canlandırıyor. Çıkış tarihini sabırsızlıkla beklediğimiz bir yapım olan KAOS bu yıla damga vuracak dizilerin arasında gibi görünüyor.

Ağustos ayında Netflix’te izlemenizi önerdiğimiz yapımlar bunlardı. Siz en çok hangilerini beğendiniz veya beğenmediniz? Aralarında izlemek istedikleriniz var mı? Değerli görüşlerinizi bekliyoruz. Yorumlarda buluşalım.

Netflix’in popüler gerilim belgeseli film oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz