AirPods 4 kulaklık hangi özelliklerle geliyor?

0
635 Okunma
airpods dördüncü nesil özellikler

En çok tercih edilen teknoloji markalarından biri olan Apple, gelecek ay düzenlenecek etkinliğinde 2. nesil AirPods kulaklık modeli yerine Pro olmayan AirPods modellerini güncellemeyi düşünüyor. Mark Gurman’dan son gelen bilgilere göre 4. nesil AirPods kulaklık modelinin özellikleri belli oldu.

İkinci nesil AirPods tarihe gömülüyor!

Apple, her bütçeye uygun olabilmesi için dördüncü nesil AirPods’u iki farklı versiyonda çıkartacak. İlk versiyon bütçe dostu, daha uygun fiyatlı ve basit özelliklere sahip olacak. İkinci versiyon ise daha yüksek fiyatlı ve gürültü engelleme özelliğine sahip olacak. Aynı zamanda daha gelişmiş olan versiyon üçüncü nesil AirPods modelinin yerini alacağı düşünülüyor. İki farklı versiyonun ayırt edilmesi için de dizayn farklılıkları bulunacak.

airpods 4 özellikler

Yeni gelecek olan dördüncü nesil AirPods ile ikinci nesil AirPods ve üçüncü nesil AirPods kulaklık modellerinin üretiminin durması bekleniyor. üçüncü nesil AirPods modelinin daha ucuz bir fiyattan satılması da olağan gözüküyor. İki dördüncü nesil AirPods versiyonunun da USB-C şarj teknolojisine sahip olması bekleniyor. Gelişmiş versiyonda ise diğer versiyondan farklı olarak kablosuz şarj özelliği eklenmesi bekleniyor.

Apple, ayrıca AirPods Pro için yeni kafa hareketi kontrolünün yanı sıra gelişmiş gürültü yalıtımı ekleyecek yeni yazılımı üzerinde de çalışıyor. Bu tür özellikler yeni dördüncü nesil AirPods’un gelişmiş versiyonuna da dahil edilebilir.

Apple 2024 eylül airpods

Apple, üçüncü nesil AirPods Pro sözü vermemiş olsa da yeni gelecek yazılım ile beraber daha kaliteli bir uzamsal ses teknolojisine sahip olabileceğiz. Bütün bu yeni model Apple cihazlarının gelecek ay Eylül’de düzenlenecek etkinlikte tanıtılması bekleniyor. AirPods modellerinin yanı sıra bu etkinlikte yeni çıkacak olan iPhone 16, iPad, Apple Watch ve Mac modelleri de tanıtılacak.

AirPods’a kamera geliyor!

Peki siz yeni çıkacak AirPods modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu Eylül ayında tanıtılması beklenen dördüncü nesil AirPods modelinin iki versiyon şeklinde satılacak olması mantıklı bir karar mı? Yorumlarınızı ve görüşlerinizi merakla bekliyoruz. Yorumlarda buluşalım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz