Netflix Türkiye’de bu hafta en çok hangi diziler izlendi?

0
571 Okunma
netflix türkiye diziler

İnsanların dizi ve film izlemek için en çok tercih ettiği dijital yayın platformlarından biri olan Netflix, 12-18 Ağustos 2024 haftasında en çok izlenen 10 dizisinin listesini duyurdu. Farklı kategorileriyle dikkat çeken diziler, izleyicilerin favorilerini belirlemiş durumda. İşte Netflix Türkiye’de 12-18 Ağustos haftasında en çok izlenen 10 dizi…

Netflix Türkiye’de haftanın favorisi 10 dizi belli oldu!

Netflix Türkiye’de 12-18 Ağustos 2024 haftasında izleyicilerin en çok oynattığı 10 dizi belli oldu. Listenin ilk sırasını Şahmaran dizisinin ikinci sezonu dolduruyor. İki haftadır listede yerini koruyan dizi bir kehaneti anlatıyor. Listenin ikinci sırasında ise dördüncü sezonuyla Emily in Paris yer alıyor. Dizinin dördüncü sezonu izleyenleri tarafından heyecanla beklenmişti. Bu sezonda da Emily’nin Paris’teki heyecan ve aşk dolu hayatını öğrenmeye devam ediyoruz. Listenin üçüncü sırasında ise The Umbrella Academy’nin dördüncü sezonu bulunuyor. iİki haftadır listeden düşmeyen bu dizi izleyenlerini adeta ekrana kilitliyor.

Netflix en çok izlenen diziler 10

Netflix’in birbirinden güzel dizileri izleyenleri ekranlara bağlamaya devam ediyor. Birbirinden çeşitli kategorileriyle listedeki diziler izleyenler arasında çok popüler. Peki bu listenin devamında hangi diziler var? İşte 12-18 Ağustos 2024 haftasında en çok izlenen diziler listesinin devamını sizler için paylaşıyoruz…

Netflix Türkiye’de bu haftanın en çok izlenen dizileri

  1. Şahmaran: Sezon 2
  2. Emily in Paris: Sezon 4
  3. The Umbrella Academy: Sezon 4
  4. Zeytin Ağacı: Sezon 2
  5. Şahmaran: Sezon 1
  6. İyi Bir Kızın Cinayet Rehberi: Sezon 1
  7. Lost: Sezon 1
  8. Laci Peterson Cinayeti: Sezon 1
  9. Zeytin Ağacı: Sezon 1
  10. Kimler Geldi Kimler Geçti: Sezon 1

Listenin dokuzuncu dizisi olan Zeytin Ağacı’nın birinci sezonu tam 21 haftadır en çok izlenen diziler listesinde yerini koruyarak listedeki en uzun süre kalan dizi oluyor. Zeytin Ağacı’nın ardından Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin birinci sezonu onu 15 haftayla arkasından izliyor. Bu iki dizi Netflix Türkiye’de oldukça popüler olmuş gibi görünüyor.

Netflix Türkiye’de bu hafta en çok hangi filmler izlendi?

Netflix Türkiye’de 12-18 Ağustos 2024 haftasında en çok izlenen 10 dizi listesindeki diziler bunlardı. Siz hangilerini izlediniz veya izlemeyi düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı ve görüşlerinizi merakla bekliyoruz. Yorumlarda buluşalım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz