Samsung Galaxy S25 Ultra’nın özellikleri belli oldu!

0
582 Okunma
Samsung Galaxy S25 Ultra Özellikleri

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S25 Ultra, teknoloji dünyasında merakla bekleniyor. Son sızıntılar, bu cihazın neler sunacağına dair ipuçlarını ortaya koydu. Sızıntı kaynağı Ice Universe, cihazın ekran boyutu ve çerçeve kalınlığı gibi önemli detayları gün yüzüne çıkardı. İşte Samsung Galaxy S25 Ultra özellikleri hakkındaki detaylar…

Samsung Galaxy S25 Ultra özellikleri neler olacak?

Ice Universe’ün paylaştığı görsel, Galaxy S25 Ultra’yı bir önceki model olan S24 Ultra ile karşılaştırıyor. Buna göre cihaz, 77.6 mm genişliğe ve yetmiş üç milimetre ekran genişliğine sahip. Çerçeve kalınlığı ise 2.3 mm olacak. Bu da yüzde otuz oranında incelme anlamına geliyor ve kullanıcıların daha geniş bir ekran deneyimi yaşamasını sağlıyor. Ekran boyutunun ise 6.86 inç olduğu belirtiliyor.

Samsung Galaxy S25 Ultra Özellikleri

Samsung Galaxy S25 Ultra’nın donanım tarafında da dikkat çeken özellikler bulunuyor. Cihazın Snapdragon 8 Gen 4 yonga seti, 45 W hızlı şarj desteği ve 5000 mAh kapasiteli pil ile donatılması bekleniyor. Samsung, S20 Ultra modelinden bu yana 5000 mAh pil ve 45 W hızlı şarj desteği ikilisini sunmayı sürdürüyor. Ancak, rakipleri 100 W hızlı şarj ve 6000 mAh pil gibi daha yüksek kapasiteler sunmayı hedefliyor. Hindistan’ın resmî kurumu BIS, S25 Ultra pillerinin model numaralarını onaylamış durumda.

Samsung’un “lastik gibi” bükülebilir Micro LED ekranı tanıtıldı!

Kamera tarafında da Galaxy S25 Ultra, etkileyici özelliklerle geliyor. Arka tarafında iki yüz megapiksel ana kamera, 3x optik yakınlaştırmalı telefoto kamera ve 5x optik yakınlaştırmalı periskop kamera yer alıyor. Bu da kullanıcıların çok daha detaylı ve net fotoğraflar çekmesini sağlayacak.

Business Korea’nın bulunduğu raporda yer alan bilgiye göre, Galaxy S25 ailesinde Exynos 2500 yongası yer alacak. Daha önceki Galaxy S22 serisinde yer alan Exynos 2200, aşırı ısınma ve performans sorunları yaşamıştı. Ancak, Galaxy S24 serisinde Exynos 2400 yongası kullanıldı ve Ultra modelde 3. nesil Snapdragon 8 yer aldı. Samsung, bu dengeyi Galaxy S25 serisinde de sürdürmeyi planlıyor gibi görünüyor.

Samsung Galaxy S25 Ultra Özellikleri

Samsung Galaxy S25 Ultra, yeni özellikleriyle kullanıcılarını heyecanlandırmayı başarıyor. Piyasaya çıktığında ise bu özelliklerin kullanıcı performansına nasıl yansıyacağı da merak konusu.

Peki gelecek yeni amiral gemisi cihazın özelliklerini nasıl buldunuz? Gerek donanımı gerek tasarımı hakkındaki yorumlarınız nasıl olurdu? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz