Realme P2 Pro teknik özellikleri ve tanıtım tarihi belli oldu! İşte detaylar

0
166 Okunma

Realme, ABD yaptırımlarıyla geri planda kalan Huawei sayesinde ön planda olmaya devam ediyor. Çin merkezli teknoloji şirketi, geçen hafta Realme 13 5G ve Realme 13+ modellerini pazara sundu. Firma şimdi de 9 Eylül tarihinde Narzo 70 Turbo’yu tanıtmak için hazırlanıyor. Ardından da 13 Eylül tarihinde Realme P2 Pro’yu tanıtacak. Akıllı telefonun tanıtım tarihiyle birlikte teknik özellikleri ve tasarımı da ortaya çıktı. Peki, P2 Pro modelinden neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Realme P2 Pro teknik özellikleri ve tasarımı

Realme P2 Pro, 13 Eylül tarihinde bir Snapdragon işlemcisiyle tanıtılacak. Fakat Snapdragon’un hangi işlemcisinin telefona güç vereceği bilinmiyor. Akıllı telefon, 120 Hz hızında AMOLED ekrana sahip olacak.

 

80W şarjı destekleyecek P2 Pro, arka panelde kare bir alana sahip olacak. Bu alanda arka kameralar yer alacak. Ana arka kamera, OIS özellikli olacak. Cihaz, OIS özelliği sayesinde tüm fotoğrafları kaliteli ve net bir şekilde çekecek.

Samsung Galaxy A06 piyasaya çıktı! İşte özellikleri

Yeşil rengi ortaya koyulan cihazın bir de siyah seçeneğinin gelmesi bekleniyor. Öte yandan P2 Pro için herhangi bir fiyat bilgisi mevcut değil.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz