iPhone SE 4 için önemli yükseltme: Ekran değişecek!

0
218 Okunma

Apple, 9 Eylül tarihinde GlowUp etkinliğini düzenleyecek. Teknoloji devi, etkinlikte iPhone 16 serisi başta olmak üzere yeni AirPods ve Apple Watch modellerini de tanıtacak. iPhone 16 serisinin tanıtılacağı etkinlik yaklaşırken uygun fiyatlı iPhone SE 4 için de yeni detaylar belli olmaya başladı. Bugün ortaya çıkan haberlere göre Apple, iPhone SE 4 modelinde ekran değişikliğine gidecek. Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Apple, iPhone SE 4 modelinde de OLED ekrana geçecek

Apple’ın iPhone 16 serisinden sonra bahar aylarında iPhone SE 4 modelini tanıtması bekleniyor. Uygun fiyatlı olarak üretilecek cihaz, önemli yükseltmeler alacak. Touch ID’den Face ID’ye ilk kez geçecek akıllı telefon, ekran konusunda da değişime uğrayacak.

Apple, iPhone SE 4 modelinde LCD ekrandan OLED ekran teknolojisine geçiş yapacak. Nikkei Asia gazetesine göre Apple, tedarikçilerinden OLED ekran siparişleri vermeye başladı. Firma bu değişiklikle LCD ekran teknolojisini artık tamamen terk edecek.

En ince katlanabilir telefon olacak: OnePlus Open 2 geliyor!

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki iPhone SE 4 modelinde ekranın da önemli ölçüde büyümesi bekleniyor. Firma, yeni uygun fiyatlı modeline de yeni yasaya uygun olarak USB-C bağlantı noktası ekleyecek. Ek olarak kamera özellikleri konusunda da yükseltmeler bekleniyor. Fakat tasarım ve fiyat etiketi konusunda detaylar henüz belli değil.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz