Apple Watch X için ne bekliyoruz? İşte tüm bilinenler

0
475 Okunma

Apple, 9 Eylül tarihinde GlowUp etkinliğini düzenleyecek. Teknoloji devi, etkinlikte iPhone 16 serisi başta olmak üzere yeni AirPods modellerini ve Apple Watch X’i tanıtacak. Tanıtım günü yaklaşırken cihazlarla ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Hatta Apple Watch X için neredeyse hiçbir sürpriz kalmadı. Peki, yeni Apple Watch için neler bekliyoruz? İşte tüm bilinenler…

Apple Watch X, kavisli ekran tasarımına sahip olacak

Apple, GlowUp etkinliğini 9 Eylül tarihinde yani Apple Watch’un yıl dönümünde düzenleyecek. Firma, Apple Watch’un yıl dönümüne özel Apple Watch X’i de tanıtacak. Firma, yeni tanıtacağı akıllı saat modelinin 10. yıl dönümü olması nedeniyle de yeni Apple Watch modelinde önemli yükseltmeler yapacak.

Cihazla ilgili ön bilgilere göre yeni Apple Watch, 42-46 mm olmak üzere iki yeni boyutuyla satışa sunulacak. Kavisli ekran tasarımına sahip olacak akıllı saat, selef modeller gibi paslanmaz çelik değil titanyum malzemeyle üretilecek. Renk seçenekleri ise titanyum malzemeye uygun olarak siyah, altın, gri ve titanyum olacak.

OnePlus Ace 5 ve OnePlus Ace 5 Pro teknik özellikleri belli oldu

Apple Watch X için önemli bir diğer yenilik ise içinde hoparlör barındıracak olması. Öte yandan cihazın seramik bir versiyonun da tanıtılması bekleniyor.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz