Samsung Galaxy S24 FE tasarımı ve renkleri sızdırıldı!

0
224 Okunma

Samsung, eylül sonunda ya da ekim başında Galaxy S24 FE’yi tanıtacak. Cihazın tanıtım tarihi henüz tam olarak belli olmasa da teknik özellikleri belli oldu ve tasarımı ortaya çıktı. Peki, Galaxy S24 FE için ne bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Samsung Galaxy S24 FE teknik özellikleri ve tasarımı

Samsung, eylül ayının sonlarında ya da ekim ayının başlarında Galaxy S24 FE modelini tanıtacak. Tanıtım öncesi ortaya çıkan bilgilere göre Galaxy S24 FE, gücünü Exynos 2400e işlemcisinden alacak. Cihaz, ABD pazarında Snapdragon Gen 3 işlemcisiyle gelecek.

Akıllı telefon; 6.7 inç büyüklüğünde, 120 Hz yenileme hızında, Full HD+ çözünürlüğünde Dynamic AMOLED ekrana sahip olacak. Ekranın ortasında delik tasarımlı 10 Megapiksel özçekim kamerası yer alacak. Arka panelde ise 50 Megapiksel Ana, 12 Megapiksel Ultra Geniş Açılı ve 8 Megapiksel 3x Telefoto kamerası bulunacak.

Batarya kapasitesi 4.600 mAh olan model 25W kablolu ve 15W kablosuz şarj özelliği ile gelecek. Cihaz ayrıca Galaxy AI özellikleriyle de desteklenecek. Siyah, mavi, yeşil ve sarı renk seçenekleri bulunan cihazın fiyat etiketiyle ilgili bir ön bilgi de bulunmuyor.

Uygun fiyatlı katlanabilir telefon: Motorola Razr 50s geliyor!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz