iPhone 16 Pro modellerinin fiyatını artıracak yenilik

0
175 Okunma

Apple, pazartesi günü gerçekleştireceği GlowTime etkinliğinde iPhone 16 serisini tanıtacak. Yeni seride iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modelleri yer alacak. Tanıtım tarihine iki gün kala iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modellerinin fiyatını yükseltecek bir yenilik ortaya çıktı.

iPhone 16 Pro modelleri, 256 GB temel depolama ile gelecek

Apple, geçen sene tanıttığı iPhone 15 Pro Max modelinin temel depolama alanını 256 GB’a çıkardı. Serinin iPhone 15 Pro modeli ise 128 GB temel depolama seçeneğiyle satışa devam etti. Tanıtıma iki gün kala yani bugün Apple’ın iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modelinde aynı taktiği uygulayacağı ortaya çıktı.

Android Authority tarafından bugün yayınlanan habere göre iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modelleri, 256 GB temel depolama alanı ile satışa sunulacak. Yani Apple, iPhone modellerinin üst segmentlerinde 128 GB seçeneğini artık tamamen kaldırıyor.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki A18 ve A18 Pro işlemcilerine sahip olacak serinin tamamı 8 GB RAM ile tanıtılacak. Söz konusu yenilik, 128 GB depolama seçeneğini ortadan kaldırdığı için Pro modellerinde başlangıç fiyatlarının yüksek olmasına neden olacak.

iPhone 16 Pro’nun yeni kamera özelliği, can sıkan sorunu ortadan kaldıracak

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz