USB-C girişli AirPods Max tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

0
287 Okunma

Apple analisti Mark Gurman tarafından tanıtılacağı gün içerisinde müdejelenen ve uzunca bir süredir de piyasaya çıkması merakla beklenen yeni nesil AirPods Max resmen tanıtıldı: 2020 yılında piyasaya çıkan AirPods Max’in başarısını devam ettirmesi beklenen yeni nesil cihazla ilgili bilmeniz gerekenler, fiyatı ve dahasını haberimizde bulabilirsiniz.

AirPods Max yeni renk seçenekleriyle geliyor

AirPods deneyimini yüksek ses kalitesiyle buluşturmayı hedefleyen ve 2020 yılında piyasaya sürüldüğünden beri Apple’ın en gözde ürünlerinden biri olmayı başaran AirPods Max, yeni nesil modeliyle aynı başarıyı devam ettirmeyi hedefliyor. Apple etkinliğinde resmen duyurulan cihaz, USB-C girişi, geliştirilmiş ANC (Aktif Gürültü Önleme) özelliği ile dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz yıldan beri üzerinde dedikodular dönen ve sektörün en ünlü Apple uzmanlarından biri olarak bilinen Mark Gurman tarafından bu yıl çıkmayacağı söylenen ve daha sonrasında da etkinlikte karşımızda olacağı müjdelenen AirPods Max’in yeni modeli kanlı canlı karşımıza çıktı.

Oldukça uzun bir süredir Avrupa Birliği tararından bir standart olması konusunda dayatma bulunan USB-C portu, en sonunda eski modelin yenilenmiş versiyonu ile karşımıza çıkmış durumda. Tıpkı bir önceki modelde olduğu gibi, kullanıcıların müzik çalmak, duraklatmak ya da kendilerini sessiz moda alabilmek için kullanabildikleri Digital Crown da yerli yerinde duruyor.

Apple, merakla beklenen iPhone 16 serisini tanıttı. İşte kamera, tasarım ve ekranı ile dikkat çeken iPhone 16 modelinin özellikleri ve fiyatı!

Tıpkı bir önceki modelde olduğu gibi USB Type-C girişli model de 549 dolar etiketiyle kullanıcıların beğenisine sunuldu. Bugünden itibaren ön siparişe çıkan AirPods Max’ın yeni versiyonu, Gece Yarısı (Midnight), Mavi, Mor, Turuncu ve Yıldız Işığı (Starlight) renk seçeneklerini Spatial Audio (Uzamsal Ses) özelliğini iOS 18 ile 20 Eylül’de kullanıcıların beğenisine sunacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz