Apple Watch Ultra 3 ve Apple Watch SE 3 için tanıtım tarihi belli oldu!

0
178 Okunma

Apple, dün akşam merakla beklenen Glowtime etkinliğini gerçekleştirdi. Teknoloji devi etkinlikte; iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro, iPhone 16 Pro Max, Apple Watch 10, Apple Watch Ultra 2 (yeni renk), AirPods 4, AirPods Max (yenilenmiş), iPadOS 18, A18 ve A18 Pro’yu tanıttı. Etkinlik sonrası firmanın diğer beklenen ürünleri için de zaman çizelgesi belli olmaya başladı. Peki, Apple Watch Ultra 3 ve Apple Watch SE 3 ne zaman tanıtılacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Apple Watch Ultra 3 ve Apple Watch SE 3 için tanıtım tarihi belli oldu

Apple’ın dün gece gerçekleşen Glowtime etkinliğinde Apple Watch 10 ve Apple Watch Ultra 2’nin yeni rengi tanıtıldı. Yeni modellerin tanıtılması üzerine Watch Ultra 3 ve Watch SE 3 modellerinin zaman çizelgesi de belli oldu.

Apple‘ın ünlü tedarik zinciri analisti Ming-Chi Kuo tarafından yapılan paylaşıma göre Apple Watch Ultra 3 ve Apple Watch SE 3, 2025 yılında tanıtılacak. Kuo, bir yıl önce yaptığı açıklamada da zaten Apple Watch Ultra 3’ün 2024 yılında tanıtılmayacağını belirtmişti.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki daha önce yapılan sızıntılarda gelecek sene tanıtılacak Apple Watch SE 3’ün malzeme kalitesinin düşürüleceği ve plastik kasa olacağı ortaya çıktı. Watch Ultra 3 için ise herhangi bir ön bilgi mevcut değil.

Apple etkinliği bitti: İşte tanıtılan her şey!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz