AirPods Pro 2’den yeni sağlık özellikleri: İşitme cihazı olarak kullanılabilecek

0
290 Okunma

Apple, geçtiğimiz günlerde merakla beklenen “Its Glowtime” etkinliğini gerçekleştirdi. Teknoloji devi, etkinlikte ürünlerini tanıtırken aynı zamanda mevcut ürünlerine de yeni özellikler ekledi. Bunlar arasında AirPods Pro 2 ve yeni sağlık özellikleri yer de alıyor. Peki, AirPods Pro 2 için gelen yeni özellikler nasıl kullanılacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

AirPods Pro 2, İşitme Cihazı görevinde kullanılabilecek

Apple, It Glowtime etkinliğinde iPhone 16 serisi başta olmak üzere birçok yeni ürününü tanıttı. Firma, bunun yanında piyasada olan birçok ürününü de güncelleyerek yeni özellikler ekledi. Bu ürünler arasında AirPods Pro 2 de yer alıyor.

Apple’ın güncellemesiyle birlikte AirPods Pro 2, “İşitme Cihazı” adlı özelliğe kavuştu. Cihaz, reçetesiz klinik işitme cihazı moduna sahip. Söz konusu yenilik, adından da belli olduğu gibi duyma güçlüğü çeken kullanıcılarının duymasını ve anlamasını daha kolay hale getiriyor.

Kablosuz kulaklık, sesleri yükseltmeye ve arka plan gürültüsünü azaltmaya yardımcı oluyor. Kullanıcılar bu sayede bulunduğu ortamda daha kolay duyuyor ve söylenileni de anlıyor.

AirPods Pro 2 bir de “İşitme Testi” özelliğine de sahip oldu. Cihaz, kullanıcılarının duyma yetisini ölçerek sonuçlarını Sağlık uygulaması üzerinden gösterecek. Duyma konusunda sorun yaşayan kullanıcılar, ön test yaparak duruma göre doktora başvuracak ve duyma sorunu yaşayıp yaşamadığını öğrenecek.

Apple, ürünlerine zam yapmayı geciktirmedi!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz