Erşan Kuneri 2. sezon ile güldürmeye devam edecek!

0
267 Okunma

Cem Yılmaz tarafından yazılıp yönetilen Erşan Kuneri dizisinin ilk sezonu izleyiciler tarafından oldukça beğenilmişti. 13 Mayıs 2022 tarihinde Netflix’te yayınlanan dizi, toplamda 8 bölüm olarak izleyiciye sunulmuştu. Dizi çok sevilince de 2. sezon duyurusu fazla gecikmemişti. Geçtiğimiz günlerde ise 2. sezonun yayın tarihi belli oldu. İşte dizinin 2. sezonunun yayın tarihi ve detaylar…

Erşan Kuneri, 2. sezon ile geri dönüyor

Cem Yılmaz’ın çok sevilen dizisi Erşan Kuneri, 2. sezon onayını almıştı. Geçtiğimiz günlerde ise Netflix, Erşan Kuneri dizisi için özel videosunda vizyon tarihini resmen duyurdu. Erşan Kuneri dizisinin 2. sezonu 10 Ekim 2024 tarihinde vizyonda olacak.

Erşan kuneri 2. sezon

Dizinin ilk sezonunda Erşan Kuneri, 70’lerin erotik sinemacılığında bilinen isimlerden birisidir. Beraber film çektiği arkadaşlarıyla beraber farklı film tarzlarına yönelmek isteyen Kuneri’nin 8 bölümlük maceralarını anlatır. İkinci sezonda ise gelen bilgilere göre, 84 yaşına gelmiş Erşan Kuneri’nin belgesel tadında geçecek 8 bölümlük hayatı anlatılacak.

Netflix’te bu hafta neler yeni: en popüler filmler ve diziler – 8 Eylül 2024

Dizinin ikinci sezonunda oyuncu kadrosunda Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Şükran Ovalı, Ahsen Eroğlu, Nilperi Şahinkaya, Bige Önal, Bülent Şakrak, Bora Akkaş, Merve Dizdar ve Celal Kadri Kınoğlu isimlerinin yer alacağı tahmin ediliyor.

Peki siz Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezonu hakkında ne düşünüyorsunuz? Birinci sezonu izlemiş miydiniz? 10 Ekim 2024 tarihinde vizyona girecek ikinci sezonu izlemeyi düşünüyor musunuz?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz