Apple, AirPods 4 ile kulaklıkta da tasarımı değiştiriyor! İşte yeni tasarım…

0
122 Okunma
AirPods 4 Fiziksel Tuş Tasarımı

Apple, teknoloji dünyasına bir yenilik daha sundu: AirPods 4. Son tanıtım etkinliğinde iPhone 16 serisi gibi büyük dikkat çeken ürünler arasında yer alan bu yeni kulaklık modeli, fiziksel tuş devrini kapatıyor. Peki AirPods 4 fiziksel tuş tasarımı yerini ne alacak? İşte sizler için derlediğimiz haberin detayları…

AirPods 4 fiziksel tuş tasarımı yerini estetiğe bırakıyor…

Apple, etkinlikte yalnızca iPhone 16 serisini değil, aynı zamanda AirPods 4’ü de tanıttı. Bu dördüncü nesil kulaklık, kullanıcı deneyimini bir adım öteye taşıyor. Fiziksel tuşları tarihe gömüp, modern dokunmatik kapasitif tuşları hayatımıza sokuyor. Kulaklığın üzerinde fiziksel tuş görmek yerine, dokunmatik bir yüzeyin yer aldığını söyleyebiliriz.

AirPods 4 Fiziksel Tuş Tasarımı

AirPods 4, daha önce fiziksel bir düğme ile yapılan işlemleri, yeni tasarımıyla dokunmatik bir yüzeye taşıyor. Kulaklık kutusunun ön tarafında yer alan bu gizli dokunmatik tuş, cihazı eşleştirmek için iki kez dokunmayı gerektiriyor. Ayrıca, fabrika ayarlarına sıfırlama işlemini de üç dokunma veya uzun dokunma ile gerçekleştirebiliyorsunuz.

AirPods 4 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

Yeni AirPods 4, şıklığı ve işlevselliği bir araya getiriyor. Kulaklık kutusunun ön kısmında yer alan LED ışığın, kutu açıldığında veya şarj olurken göründüğü belirtiliyor. Ancak, bu ışık bir LED noktası yerine beyaz plastiğin altında yer alıyor.

AirPods 4 Fiziksel Tuş Tasarımı

AirPods 4, 5 bin 779 TL fiyatla satışa sunulacak. Aktif Gürültü Engelleme (ANC) özelliğine sahip modeli ise 7 bin 999 TL’den satışa çıkacak. Yeni AirPods modellerinin resmî olarak 20 Eylül’de satışa sunulması bekleniyor.

Peki siz son etkinlikte sunulan bu model hakkında neler düşünüyorsunuz? Yeni AirPods 4 fiziksel tuş tasarımını nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında bizlerle ve okurlarla paylaşabilirsiniz. Yorumlarda buluşalım…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz