Apple’ın yeni serisi iPhone 16 için duvar kâğıtları belli oldu!

0
391 Okunma
iPhone 16 Duvar Kâğıtları

Apple’ın büyük bir heyecanla beklenen Glowtime etkinliği, yeni serisinin tanıtımıyla sona erdi. iPhone 16 ve iPhone 16 Pro modelleri, sadece teknik özellikleriyle değil, aynı zamanda etkileyici duvar kâğıtlarıyla da dikkat çekiyor. Her renk seçeneği için sunulan duvar kâğıtları sizlerle…

İşte renk renk iPhone 16 duvar kâğıtları

Apple’ın yeni etkinliğinde tanıttığı iPhone 16 Pro serisi; natürel, siyah ve beyaz renk seçeneklerine ekleme yaptığı diğer bir dikkat çeken rengini sunuyor: Çöl titanyum. iPhone 16 ve iPhone 16 Plus ise; lacivert, deniz mavisi, pembe, beyaz ve siyah renk alternatifleriyle geliyor. Her renk seçeneğine uygun olarak tasarlanan bu şık duvar kâğıtları, cihazınızın görünümünü bir üst seviyeye taşıyacak.

iPhone 16 duvar kâğıdı

iPhone 16 Duvar Kâğıtları

iPhone 16 Pro duvar kâğıdı

iPhone 16 duvar kâğıtları

Beğendiğiniz iPhone 16 duvar kâğıdını indirmek için ise basit olan bu adımları takip edebilirsiniz. İlgilendiğiniz duvar kâğıdını seçin, yeni bir sekmede açın ve ardından telefonunuza indirin.

iPhone cihazınıza bu duvar kâğıtlarından seçtiğiniz görseli uygulamak için; cihazınızın menüsünde bulunan “Ayarlar”  kısmından “Duvar Kâğıdı” seçeneğini seçip “Yeni Duvar Kâğıdı Ekle” seçeneğinden indirdiğiniz görselleri duvar kâğıdı olarak ayarlayabilirsiniz.

Android cihazlarda ise ana ekranda boş bir alana uzun bir şekilde basarak duvar kâğıdı özelleştirme seçeneklerine ulaşabilirsiniz.

Yeni seri ile uyumlu bu duvar kâğıtlarını kaçırmayın ve telefonunuzun görünümünü Apple’ın en son tasarımlarıyla kişiselleştirin!

Peki siz bu görselleri nasıl buldunuz? En beğendiğiniz tasarım hangisi oldu? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında bizlerle ve okurlarla paylaşabilirsiniz. Yorumlarda buluşalım…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz