Samsung Galaxy S25’ten ilk görüntüler geldi!

0
294 Okunma
Galaxy S25 Render Görselleri

Samsung’un merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy S25’in ilk render görselleri ve videosu sızdırıldı. Android Headlines tarafından paylaşılan bu görüntüler, Samsung’un yeni modelinde ne gibi tasarım değişiklikleri yapacağına dair önemli ipuçları veriyor. Peki, Galaxy S25’in tasarımında ne gibi yenilikler var? İşte sizler için derlediğimiz Galaxy S25 render görselleri haberinin detayları…

Galaxy S25 render görselleri ve tanıtım tarihi

Samsung Galaxy S25’in, önceki model Galaxy S24’e oldukça benzer bir tasarıma sahip olacağı belirtiliyor. Ancak dikkat çeken bir yenilik var: Kamera lenslerinin etrafında siyah bir halka! Bu tasarım, daha önce Galaxy Z Fold 6 modelinde kullanılmıştı. Şimdi ise Galaxy S25 Ultra’da karşımıza çıkıyor.

Galaxy S25 Render Görselleri

Galaxy S25’in boyutları da sızdırılan bilgiler arasında. Yeni modelin 6,2 inç ekran boyutuna sahip olması ve 146,9 x 70,4 x 7,2 mm boyutlarında gelmesi bekleniyor. Galaxy S24’ün boyutlarına baktığımızda (147 x 70,6 x 7,6 mm), Galaxy S25’in biraz daha ince bir tasarıma sahip olacağı söylenebilir. Ancak bu incelik, batarya kapasitesinden ödün verilmesi anlamına gelmiyor; cihaz yine 4000 mAh batarya ile gelecek.

Samsung Galaxy S25 Ultra tasarımı ortaya çıktı! İşte şık tasarım

Samsung’un Galaxy S25 modelinde hangi işlemciyi tercih edeceği ise henüz belli değil. Şirketin, geçtiğimiz yılda olduğu gibi çift işlemci stratejisine devam edebileceği konuşulurken, bazı raporlar Snapdragon 8 Gen 4 çipsetine yer verileceğini iddia ediyor. Eğer bu tercihte bulunulursa, çipsetin maliyetinin yüksek olması nedeniyle Galaxy S25 serisinin fiyatlarında artış olması muhtemel.

Galaxy S25 Render Görselleri

Samsung Galaxy S25 modelinin, önümüzdeki yılın başında düzenlenecek olan Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılması öngörülmekte. Tanıtıma kadar geçen zamanda cihazla ilgili daha fazla sızıntı ve haber bekleniyor. Samsung’un yeni amiral gemisi serisinin, kullanıcıların beklentilerini nasıl karşılayacağı ve piyasada nasıl bir etki oluşturacağı da merakla bekleniyor.

Peki siz gelecek olan bu yeni amiral gemisi hakkında neler düşünüyorsunuz? Render görsellerini nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında bizlerle ve okurlarla paylaşabilirsiniz. Yorumlarda buluşalım…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz