Miss Turkey 2024 birincisi sahibini buldu! İşte Türkiye güzeli…

0
304 Okunma
Miss Turkey 2024 Birincisi

Miss Turkey 2024 sonuçlandı ve Türkiye’nin yeni güzeli belli oldu! Düzenlenen güzellik yarışmasında bu yıl da nefesler tutuldu ve gözler finalistlere çevrildi. Jüri koltuğunda Berfu Yenenler, Selen Soyder, Gizem Karaca, Amine Gülşe ve Neşe Erbek gibi geçmiş yılların güzelleri oturdu. Peki bu senenin Miss Turkey 2024 birincisi kim oldu? Detaylar haberimizde…

Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen oldu!

Yüzlerce aday arasından seçilen yirmi finalist, jüri üyelerinin ve izleyicilerin karşısına çıkmak için podyuma çıktı. Gecede, iki numara ile yarışan İdil Bilgen, tüm rakiplerini geride bırakarak Türkiye’nin en güzel kızı ünvanını kazandı. Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan yirmi dört yaşındaki Bilgen, güzelliğiyle olduğu kadar eğitim kariyeriyle de dikkat çekti.

Miss Turkey 2024 BirincisiMiss Turkey World 2022 güzeli Nursena Say, Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen’e tacını takarken, ikinci sırada Cemre Ülker yer aldı. Yirmi üç yaşındaki Ülker, Türkiye’yi Miss Supranational’da temsil edecek. Paris School of Business Uluslararası Pazarlama ve İş Geliştirme Yüksek Lisans son sınıf öğrencisi olan Cemre Ülker, güzelliği ve zarafetiyle podyumda sergilediği performansıyla izleyicilerden de alkış topladı.

Miss Turkey 2024 Birincisi

Miss Turkey 2024’ün final gecesi, sadece yeni güzelini seçmekle kalmadı. Aynı zamanda geçmiş yılların güzellerini de bir araya getirdi. Berfu Yenenler, Selen Soyder, Gizem Karaca, Amine Gülşe ve Neşe Erbek gibi eski güzeller, bu özel gecede jüri olarak yerlerini aldı.

2024 Emmy Ödülleri’nin adayları açıklandı!

Düzenlenen yarışma sonrası, gözler Miss World sahnesine çevrilmiş durumda. İdil Bilgen, ülkemizi dünya çapında temsil edecek ve güzelliğiyle adından söz ettirecek.

Peki siz düzenlenen bu etkinlik hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında belirtebilirsiniz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz