Meizu, yapay zeka destekli telefonu Lucky 08’i tanıttı

0
185 Okunma

Meizu, akıllı telefon pazarındaki payını yeni modeller tanıtarak büyütüyor. Teknoloji şirketi, bugün yapay zeka destekli özelliklere sahip amiral gemisi Lucky 08 adlı modelini tanıttı. Firma, cihazın özelliklerini açıklamasa da tasarımını gösterdi ve fiyatını açıkladı. Peki, Meizu Lucky 08 için neler biliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Meizu Lucky 08 tasarımı ve fiyatı

Çin merkezli elektronik şirketi Meizu, yeni modeller tanıtarak akıllı telefon pazarındaki yerini belli ediyor. Firma son olarak bugün Lucky 08 modelini tanıttı. Cihazla ilgili teknik özellikler açıklanmasa da tasarımını gösteren bir video yayınlandı.

Videoda gösterilene göre cihaz, altın sarısı ve siyah olmak üzere çift renk seçeneği ile gelecek. Lucky 08’in arka panelinde daire şeklinde bir kamera yuvası yer alacak. Bu yuvanın kenarları, telefonun rengine uygun şekilde çıkıntılı olacak. Ekran tasarımının görüntüsü ise videoda yer almıyor.

25 Eylül tarihinde piyasaya sürülecek akıllı telefon, “yapay zeka destekli amiral gemisi” olarak adlandırılacak. Cihazın fiyat etiketi ise 280 Dolar (9.474,28 Türk Lirası) olarak açıklandı. Teknik özelliklerinin ise pazara gireceğe gün açıklanması bekleniyor.

Vivo, etkinlik tarihini verdi: X200 serisi geliyor!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz