Subway Surfers oyununa Türkler’i şaşırtacak bir yenilik geliyor!

0
199 Okunma
Subway Surfers İstanbul haritası

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından biri olan Subway Surfers, yayınlanacak yeni güncellemesiyle Türkiye’ye özel bir sürpriz sunuyor. SYBO Games tarafından geliştirilen koşu oyunu, güncellemeleriyle beraber oyunculara yeni heyecanlar yaşatmaya devam ediyor. Bu sefer ise Türk oyuncuların kalbini fethedecek bir özellik devreye giriyor: Subway Surfers İstanbul haritası! İşte popüler oyun hakkındaki detaylar…

Subway Surfers İstanbul haritası ile yenileniyor!

16 Eylül’de yayınlanacak olan güncelleme ile birlikte, İstanbul’un simgeleri Subway Surfers evrenine taşınıyor. Oyuncular; Boğaziçi Köprüsü, Sultanahmet Cami gibi ikonik yapılar arasında ilerlerken, şehrin ruhunu deneyimleyecekler. İstanbul’un tarihini ve kültürünü yansıtan bu harita, oyunculara hem görsel bir şölen sunacak hem de farklı rotalar ve engellerle oyun keyfini katlayacak.

Subway Surfers İstanbul Haritası

İstanbul haritası ile birlikte gelen güncelleme sadece yeni bir oyun alanı sunmakla kalmıyor; Türk temalı yeni karakterler ve kaykaylar da oyuna ekleniyor. Üstelik bu karakterler, özel kostüm ve güçlendirmeleriyle gelerek, oyunculara farklı bir oyun deneyimi yaşatacak. Ayrıca yeni görevler ve ödüllerle dolu bu güncelleme, oyunu daha da eğlenceli hâle getirecek.

Flappy Bird yeniden geliyor: Efsanevi oyun iPhone’lara dönecek

16 Eylül’de gelecek olan bu ayrıcalıklı güncellemeyi kaçırmayın! Subway Surfers’ın İstanbul sokaklarında hızla ilerleyin ve yeni maceraların tadını çıkarın.

Peki siz popüler oyun uygulamasına gelen bu güncelleme hakkında neler düşünüyorsunuz? Beğendiğiniz ve oynadığınız bir oyun muydu? Bu yenilikle beraber oyunun seyrinde nasıl değişiklikler olur dersiniz? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında belirtebilirsiniz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz