Fiyat/performans ürünü: Vivo V40e teknik özellikleri ve tasarımı belli oldu!

0
106 Okunma
Temsili görsel

Vivo, yeni uygun fiyatlı telefonu Vivo V40e modelini tanıtmak için hazırlanıyor. Cihaz, uygun fiyatlı olarak tanımlansa da güçlü donanım özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki, Vivo V40e teknik özellikleri neler olacak ve tasarımı nasıl? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Vivo V40e muhtemel teknik özellikleri ve tasarımı

Vivo, uygun fiyat etiketiyle beklenen V40e modelini tanıtmak için hazırlanıyor. Öyle ki şirket, tanıtım öncesinde afiş yayınlayarak cihazın tasarımını gösterdi. Afişte yer alana göre cihaz, pembe renk seçeneğiyle gelecek ve kavisli ekrana sahip olacak. Arka paneli ise serisinde yer alan modellere benzeyecek.

Akıllı telefonun tasarımıyla birlikte teknik özellikleri de sızıntılarla belli olmaya başladı. Vivo V40e, gücünü 4 nm üretim sürecinden geçen Dimensity 7300 işlemcisinden alacak. İşlemci; dört adet 2.5 GHz hızında ARM Cortex-A78 ve dört adet 2.0 GHz hızında ARM Cortex-A55 çekirdeklerine sahip. Grafik işlemcisi ihtiyacını da Mali-G615 MC2 ile sağlıyor.

Vivo‘nun yaptığı testlerde cihazın 4.500 nit tepe parlaklığına ulaşacağı belirtiliyor. Ayrıca Hindistan pazarındaki en ince akıllı telefon olacağı ve buna rağmen 5.500 mAh pil ile geleceği de aktarılan bilgiler arasında yer alıyor. Cihazın bataryası da 80W şarj ile desteklenecek. 8GB RAM ile eylül sonunda satışa çıkacak ürünün fiyat etiketi ise henüz belirsiz.

Vivo T3 Ultra tanıtıldı: Teknik özellikleri ve fiyatı

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz