Epic Games bu haftaki ücretsiz oyunlarını belirledi! Hangi oyunlar var?

0
93 Okunma
Epic Games Yeni Ücretsiz Oyunları

Her hafta oyunculara ücretsiz oyunlar sunan Epic Games Store, bu geleneğine hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta, oyunseverleri sevindirecek iki yeni ücretsiz oyun daha açıklandı. Bu oyunlar, belirli tarihler arasında ücretsiz olacak ve Epic Games Store üzerinden tamamen ücretsiz olarak indirilebilecek. Üstelik bir kere kütüphanenize eklediğinizde, oyunlar kalıcı olarak sizin oluyor. Peki Epic Games yeni ücretsiz oyunları neler? İşte meraklıları için derlediğimiz haberin detayları…

Epic Games yeni ücretsiz oyunları listesinde neler var ve hangi tarihler arasında ücretsiz?

Epic Games’in sunduğu sürpriz arasında bu hafta iki farklı oyun bulunuyor: TOEM ve The Last Stand: Aftermath. TOEM, macera ve bulmaca temalı bir oyun olarak oyuncuların dikkatini çekiyor. Bu oyunda, fotoğrafçılık yeteneklerinizi kullanarak çeşitli bulmacaları çözmeniz ve insanlara yardım etmeniz gerekiyor. Grafik stili ve rahatlatıcı atmosferiyle TOEM, sizi keyifli bir yolculuğa çıkaracak.

Epic Games Yeni Ücretsiz Oyunları

Diğer bir ücretsiz oyun The Last Stand: Aftermath ise, Zombi temalı bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Bu tek oyunculu rogue-lite aksiyon oyunu, hayatta kalma mücadelesine odaklanıyor. Zombi istilasına uğramış bir dünyada kaynak toplarken, düşmanlarla mücadele ederek hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.

Epic Games Yeni Ücretsiz Oyunları

Epic Games’in sunduğu bu oyunları almak ise oldukça basit: İlk adım olarak, Epic Games Store’a giriş yapmanız ve bir hesap oluşturmanız gerekiyor. Ardından, ücretsiz oyunlar bölümüne giderek istediğiniz oyunun üzerine tıklayıp “Yükle” seçeneğini kullanarak oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz. 19 Eylül – 26 Eylül olarak belirlenen bu zaman içerisinde oyunları almayı unutmayın; aksi takdirde fırsat kaçabilir!

Subway Surfers oyununa Türkler’i şaşırtacak bir yenilik geliyor!

Unutmadan; 12 Eylül – 19 Eylül tarihleri arasında da ücretsiz olarak sunulan Rugrats: Adventures in Gameland ve SUPER CRAZY RHYTHM CASTLE oyunlarını da kütüphanenize eklemeyi unutmayın ve haftalık hediye oyun fırsatlarıyla siz de kütüphanenizi genişletmeye devam edin!

Peki siz ücretsiz sunulan bu oyunlar hakkında neler düşünüyorsunuz? Özellikle ücretsiz olmasını istediğiniz oyun veya oyunlar var mı? Deneyimlerinizi ve fikirlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz