Windows 11’e iki farklı yenilik geliyor! İşte yenilikler…

0
107 Okunma
Windows 11 Yeni Widget Güncellemesi

Windows 11, Microsoft’un yeni widget güncellemeleriyle kullanıcılarına daha pratik ve işlevsel bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Bu güncellemeyle birlikte, panelinize ekleyebileceğiniz iki yeni widget devreye girecek. Özellikle zaman yönetimi konusunda desteğe ihtiyaç duyan kullanıcılar için bu iki yenilik büyük farklar oluşturabilir. İşte Windows 11 yeni widget güncellemesi hakkında daha detaylı bilgiler…

Windows 11 yeni widget güncellemesi ile panel nasıl değişecek?

İlgili güncelleme ile panele iki yeni widget geldi: Zamanlayıcı ve geri sayım. Yeni zamanlayıcı widget’ı, birden fazla zamanlayıcı oluşturmanıza ve bunları panelinize sabitlemenize olanak tanıyor. İster çalışma saatlerinizi planlarken, ister okuma sürenizi planlarken, ister farklı etkinliklerinizde bu widget’ı kullanarak farklı süreler ayarlayabilir ve hepsini aynı anda yönetebilirsiniz. Bu sayede, zamanlayıcıların kolayca kontrol edilebilmesi ile kullanıcıların bir görevden diğerine rahatça geçiş yapması sağlanmış olacak.

Windows 11 Yeni Widget Güncellemesi

Geri sayım widget’ı ise önemli bir etkinlik ya da projeye ne kadar bir süre kaldığını takip etmekte ideal bir kullanım sunmayı hedefliyor. Doğum günlerinden tatillere, proje teslim tarihlerinden yaklaşan önemli tarihlere kadar her türlü mühim tarih için geri sayımı ekleyerek, ekranınızda sürekli gözünüzün önünde tutabileceksiniz.

Microsoft, Xbox biriminde 650 çalışanı işten çıkardı

Şu an için bu yeni widget’lar, Windows Insider programındaki kullanıcılara sunuluyor. Kullanıcı geri bildirimleri ile geliştirilmeye devam eden bu özellikler, gelecekte tüm Windows 11 kullanıcılarına sunulacak. Microsoft’un kullanıcıların beğenisine sunduğu bu yenilikler, Windows 11’in günlük kullanımını daha verimli ve pratik hâle getirmeyi amaçlıyor.

Windows 11 Yeni Widget Güncellemesi

Eğer zaman yönetimi ve verimlilik sizin için önemliyse, bu yeni widget’ları yakından takip etmeyi unutmayın!

Peki Microsoft’un sunduğu ilgili güncelleme hakkında siz neler düşünüyorsunuz? Panelinize ekleyeceğiniz bu iki yenilik işlevsel olur mu dersiniz? Şimdiden widget’ları nasıl kullanmayı düşündüğünüzü ve deneyimlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz. Yorumlarda buluşalım…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz