Huawei Watch GT 5 görselleri sızdırıldı! İşte modelin tasarımı…

0
188 Okunma
Huawei Watch GT 5 Modeli

Huawei’nin yeni akıllı saati Watch GT 5 serisi, lansman öncesi sızdırılan görseller ve teknik özelliklerle teknolojiseverlerin ilgisini üzerine çekmeyi başardı. Huawei Watch GT 5, hem estetik hem de teknolojik yeniliklerle kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İşte sızıntılarla netleşen Huawei Watch GT 5 modeli için detaylar…

Huawei Watch GT 5 modeli özellikleri ve lansman tarihi

Huawei Watch GT 5, kırk bir milimetre ve kırk altı milimetre olmak üzere iki farklı boyutta geliyor. Geçen yılki modeli anımsatan zarif tasarımı korunmuş olsa da, paslanmaz çelik gövdesi ve metal çerçevesiyle sağlamlık kazandırılmış. Kırk bir milimetre olan modeli uçuk mavi ve uçuk altın renk seçenekleriyle gelirken, kırk altı milimetre versiyon ise şık siyah rengiyle satışa sunulacak. Döner taç ve programlanabilir ikinci düğme, kullanım kolaylığı sağlamanın yanı sıra hem işlevsel hem de stil sahibi bir görünüm sunuyor.

Huawei Watch GT 5 Modeli

Huawei Watch GT 5, AMOLED ekran teknolojisi ile kaliteli bir görüntü sunuyor. Kırk bir milimetre olan model 1.32 inç, kırk altı milimetre model ise 1.43 inçlik ekran boyutlarıyla farklı kullanıcı ihtiyaçlarına hitap ediyor. Pil ömrü ise yine dikkat çekici; kırk bir milimetre modelin yedi gün, kırk altı milimetre modelin ise tam on dört gün kullanım ömrü sunması bekleniyor.

Teknolojiyi üçe katlayan yeni tasarım! Üçe katlanabilen Huawei Mate XT

Huawei, yeni Watch GT 5 serisinde sağlık izleme özelliklerini daha da geliştirmiş durumda. Güncellenmiş TruSense sağlık izleme sistemi ile; kalp atış hızı, SpO2 (kandaki oksijen seviyesi) ve vücut sıcaklığı gibi önemli sağlık göstergelerini hassas bir şekilde takip edebilecek. Ayrıca EKG, stres seviyeleri ve arter sertliği gibi ondan fazla sağlık göstergesini altmış saniye içinde kontrol etmeye olanak tanıyan “Sağlık Görünümü” özelliği de bulunuyor.

Sporseverler için de ideal bir seçenek olarak değerlendirilen Watch GT 5, yüzden fazla spor modu ve dâhilî GPS desteğiyle geliyor. GNSS desteği ile dış mekân aktiviteleri sırasında daha hassas konum takibi yapabilecek.

Huawei Watch GT 5 Modeli

Huawei Watch GT 5’in başlangıç fiyatının iki yüz yetmiş yedi dolar civarında olması bekleniyor. Kesin detaylar için 19 Eylül’deki lansman gününü beklemek gerekecek.

Huawei Watch GT 5, tasarımı, sağlık izleme ve spor modları ile piyasaya güçlü bir giriş yapacak gibi görünüyor. Özellikle taşınabilir cihazlarda hem teknoloji hem de estetik arayan kullanıcılar için etkileyici bir seçenek olabilir.

Peki siz sızdırılan bu yeni modelin tasarımını ve özelliklerini nasıl buldunuz? En beğendiğiniz renk seçeneği hangisi oldu? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında bizlerle ve okurlarla paylaşabilrsiniz. O hâlde yorumlarda buluşalım…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz