Sudan ucuz: Samsung Galaxy 05 tanıtıldı!

0
113 Okunma

Samsung, gelecek sene başında amiral gemisini tanıtmadan önce uygun fiyatları modellerini pazara sürmeye devam ediyor. Firma, bugün Hindistan’da Galaxy 05 modelini tanıttı. Arka paneli deri -gerçek olmayan- tasarıma sahip cihaz, cep yakmayan fiyatı ile ön plana çıkıyor. Peki, Samsung Galaxy 05 teknik özellikleri neler ve fiyatı ne kadar? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Samsung Galaxy 05 teknik özellikleri ve fiyatı

Samsung Galaxy 05, gücünü 12 nm üretim sürecinden geçen MediaTek Helio G85 işlemcisinden alıyor. İşlemci; iki adet 2.0 GHz hızında ARM Cortex-A75 ve altı adet 1.8 GHz hızında ARM Cortex-A55 çekirdeklerine sahip. Grafik işlemci ihtiyacını da Mali-G52 MC2 ile sağlıyor.

Akıllı telefon; 6,7 inç büyüklüğünde HD+ ekrana sahip. Ekranda su damlası tasarımında 8 Megapiksel özçekim kamerası yer alıyor. Arka panelde ise 50 Megapiksel ana ve 2 Megapiksel derinlik kamerası bulunuyor.

5.000 mAh bataryaya sahip 25W şarj destekli cihaz, 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı ile geliyor. Cihazda microSD kart yuvası ve 3,5 mm ses portu da var.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Samsung, ürünü tanıttığı afişte telefonun arka paneli için “deri desen kaplaması” ifadesini kullanıyor. Fakat arka panel malzemesinin plastik mi yoksa vegan deri mi olduğu henüz belli değil. Samsung Galaxy 05 fiyatı ise 95 Dolar (3.233,96 Türk Lirası) olarak açıklandı.

iQOO Z9 Turbo+ muhtemel teknik özellikleri ve fiyatı belli oldu

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz