Samsung Galaxy S25 ve S25 Ultra ince tasarıma sahip olacak

0
116 Okunma

Samsung, 2025 yılın başlarında Samsung Galaxy S25 serisini tanıtacak. Yeni seride; Galaxy S25, Galaxy S25 Plus ve Galaxy S25 Ultra modelleri yer alacak. Tanıtım tarihi yaklaşırken tüm modellerin teknik özellikleri ve tasarımları belli olmaya devam ediyor. Bugün bir analist, Galaxy S25 ve S25 Ultra modellerinin ne kadar ince olacağını açıkladı. Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Samsung Galaxy S25 ve S25 Ultra en ince amiral gemisi olacak

Samsung, yeni yılda tanıtmak için Galaxy S25 serisi üzerinde çalışıyor. Firma, çalışmalarını sürdürürken her zaman olduğu gibi ön bilgiler de yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Bugün ünlü teknoloji analisti Ice Universe tarafından açıklanana göre Samsung Galaxy S25, 7,2 mm, Galaxy S25 Ultra ise 8,2 mm inceliğinde olacak.

Galaxy S25 modelinin kamera lens gövdeleri 1,8 mm dışarda, Galaxy S25 Ultra modelinin ise 2,4 mm dışarda olacak. Bu, iPhone 16 Pro Max modelinde lensten arka panele kadar 4,3 mm olarak belirtilmişti. Söz konusu ölçülerin doğru olması halinde Galaxy S25, son on yılda tanıtılan amiral gemilerinin en ince modeli olacak.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki daha önce yapılan sızıntılarda Galaxy S25 Ultra’nın boyutu da belli olmuştu. İlk bilgilere göre Samsung Galaxy S25 Ultra, 162,8 x 77,6 x 8,2 mm boyutlarında olacak.

Ultra ince tasarımıyla dikkat çekecek cihaz, titanyum yan raylara sahip olacak. Ön ve arka paneli ise Gorilla Glass korunacak. Selef modelinde olduğu 5.000 mAh pil gücüyle tanıtılacak telefon, 45 W hızlı şarj ile desteklenecek. Cihazla ilgili daha fazla bilgi ise mevcut değil, tanıtım tarihinin yaklaşmasıyla belli olacaktır.

Sudan ucuz: Samsung Galaxy 05 tanıtıldı!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz